Diyarbakır'da Akalın'a öfke

Ünlü sanatçı Demet Akalın Muğla'da verdiği konserde Diyarbakırlılara hakaret sarf eden sözleri üzerine pop sanatçının kaset satışları Diyarbakır'da durdurulurken,vatandaşlar ünlü sanatçının posterlerini yırtarak tepki gösterdi.

Diyarbakır'da Akalın'a öfke
Diyarbakır'da Akalın'a öfke
GİRİŞ 19.05.2008 15:12 GÜNCELLEME 19.05.2008 15:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Demet Akalın'ın kendilerine üzür dilemesini isteyen Diyarbakırlılar sanatçının bölücülük yaptığını iddia etti.

Ünlü sanatçı Demet Akalın Muğla'da verdiği konserde kendisini izleyenlere, 'Ne oldu soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tempo falan alkış. Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Neraden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz abi ' demesi Diyarbakır'lı kasetçileri ayağa kaldırdı. Müzik market işletmecileri Akalın posterlerini yırtarken, kasetlerini bir daha satmayacaklarını söylediler. Müzik market işletmecileri Demet Akalın'ın kaset ve CD'lerini satmama kararı alırken, ellerinde bulunan kaset ve CD'leri raflardan indirdi. Camlarda bulunan Akalın'ın posterlerini yırtatarak tepkig österdiler

Diyarbakır'da bulunan müzik market işletmeçileri, Demek Akalın'ı öfkeli olduklarını belirterek'Böyle bir şey demesini öncelikle şiddetle kınıyoruz. Diyarbakırlı olupta, dağdan inmek çok ters bir kelime. Bunu söylemeye kimsenin hakkı yok. Buradaki insanlar Demek Akalın'dan daha kültürlü, daha bilgili, konuşmasını ve hareketlerini bilen daha saygılı insanlardır.'dedi.

Sanatçıyı bölücülük yapmakla suçlayan Diyarbakırlı vatandaşlar ise 'Bu sözler sanatçıya yakıştırmıyoruz. Kendisini kınıyoruz. Bizden özür dilememesi halinde dava açacağız kimsenin bize hakaret etmeye hakkı yok. Zaten kendisini sanatçı görmediğimiz gibi böyle şahsiyetleri tanımıyoruz. Demet hanım bu sözlerle bölücülük yaparak toplumu tahrik etmiştir'şeklinde tepki gösterdiler.


İLİŞKİLİ HABER


İkinci Aysun Kayacı vakası Video

YORUMLAR 13
  • sevgi şanlı 15 yıl önce Şikayet Et
    aklınızı başınıza alın!!. ne diyor konuşmasının sonunda YAVAŞ YAVAŞ AZACAĞIZ!!senin aklın zaten hep bunlara çalışır AZAR AZAR sonra sağa sola saldırırsınız.senin medeniyet dediğin yerler bodrum gibi sabhlara kadar rezilliğin kepazeliğin olduğu.fuhuşun başını alıp gittiği yerlerse, bırak medeniyetsiz dediğin yerler bize kalsın..akalın gibi kendini bu fani dünyaya kaptıranlar bunun öte tarafıda var..aklınızı başınıza alın iş işten geçmeden..
    Cevapla
  • nezahat kızılkan 15 yıl önce Şikayet Et
    utanmalısın. sen gerçek sanatçı olsaydın iyi şarkı söyleseydin insanlar seni alkışlardı başkalarına sözlü saldırıda bulunarak kendine yer açtığını düşünüyorsan yanılıyorsun seni diyarbakırda görmek istiyorum.senin cesaretini cahilliğine veriyorum yani cahil cesur olur.
    Cevapla
  • ahmet paksoy 15 yıl önce Şikayet Et
    kim bunlar ? . bölücü vatan hainleri!!! kimse bizim Diyarbakırlı vatanını bayrağını seven vatandaşlarımıza hakaret edemez!!!!
    Cevapla
  • Muhammed Hebun 15 yıl önce Şikayet Et
    Kaale almaya bile degmez.. İşte bu tip zerzavataların kültür seviyesi bu kadar olur. Kendine sanatçı diyen bu cahilleri dinleyen hala varsa o insanın da kültür seviyesinden şüphe duyarım....
    Cevapla
  • zinar kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    . cehaletine verin gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı: Uyarılar art arda geldi!
Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! 2020'den bu yana bir ilk! En düşük seviyeyi gördü