'Sizin 100 bin topladığınız yerde 1 milyon toplarım'

Başbakan Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi 20. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, CHP GEnel Başkanı Kılıçdaroğlu'na gerilimden kaçınmasını tavsiye etti..

GİRİŞ 01.06.2013 13:21 GÜNCELLEME 01.06.2013 15:02
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın beklenen konuşmasında en çok dikkat çeken konu bu oldu..

Erdoğan 'Muhalefetin 100 bin kişi topladığı yerde biz 1 milyon kişi toplarız ama bizim böyle bir derdimiz yok. CHP gerilimi artıran söylemlerden kaçınmalı. Ayrıca eylemcilerin arasında teröre bulaşanlar da var' dedi.

YORUMLAR 64
  • Demos Kratos 10 yıl önce Şikayet Et
    KERBELA'da Sabredenlerden Olabilmek. . Kerbela'da hirs ve ihtiras, makam ve koltuk, kin ve intikam icin ne asip kesenler, ne de bagirip kufredenler kazandi. Sabredenler kazandi. Sadece kilicini kininda tutmakla kalmayip dilini de tutmayi becerebilenler kazandi. Kazandi derken bu yalanci dunyayi degil, ebedi olani kazandilar. Sen o kadar toplarsan ben de bu kadar toplarim diyen hirsina ve kinine yenilmistir. Allah (cc) birilerini islah etsin, onlara sozum yok, ancak asil bizi yonetenlere akil, sabir, dirayet ve basiret versin. Bilhassa sabir versin. (AMIN) Secimlere az kaldi. Sandik devrilmedikce, muhur kimdeyse Suleyman odur. Halk herkese hak ettigini sandikta verecektir INSAALLAH. Sadece biraz sabir. Hoplasinlar ziplasinlar bakalim biraz. Mevlam neyler, neylerse guzel eyler.
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    eyy güzel insan. biz senin ne demek istediğini anladık .bazıları sana yakıştıramamışta. doğru sen istesen 1 milyon değil 3 nilyonuda toplarsın .ama bu tıyneti bozukların ve ruh ikizlerinin yaptığını yapmayız diyorsun.ama o 1 milyon kişi şu an sokakta kudurmuş gibi tepineceğine huşu ve gönülden sana dua ediyor inanıyorum.ama şunuda bilsinlerki merhum adnan mendersi verenler gibi vermeyiz seni.oo hele bi denesinler
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    göstericilerin içindeki teröristler. göstericilerin içindeki teröristler belki son yasadan yaralanıp dışarı çıkanlar olabilir.
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 10 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAŞBAKANIM ÇOK KONUŞUYORSUN.... Ve sürekli hata yapıyorsun. Allah aşkına bir sus. Konuşmak yok iş yapmaya devam.
    Cevapla
  • muhammet ali aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    Gücünüz yetiyosa sandıkta devirin. YA aslında bu goygoycular için her sene seçim yapıcan sonra bak bakalım konuşabiliyolarmı siz desteğini halktan alan girdiği her seçimde muhalefeti tokatlayan adama diktatör derseniz ancak rüyanızda görürsünüz devrimi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'