CHP'li Sarıgül: Erdoğan dünya lideridir

CHP'li Mustafa Sarıgül, katıldığı radyo programında Erdoğan'ın İstanbul ile doğrudan ilgilenmesinin doğru olmadığını, onun dünya lideri olduğunu söyledi.

CHP'li Sarıgül: Erdoğan dünya lideridir
CHP'li Sarıgül: Erdoğan dünya lideridir
GİRİŞ 07.11.2013 02:39 GÜNCELLEME 07.11.2013 02:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde yeniden CHP'ye katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kral FM'in konuğu oldu. Kral Grup Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay'ın (Gezegen Mehmet) sorularını cevaplayan Sarıgül, sosyal medyada yayılan "CHP, Sarıgül'e katıldı" eleştirilerine yanıt verdi.

"SARIGÜL CHP MEKTEBİNİN BİR TALEBESİDİR"

Gezegen Mehmet'in "Sarıgül mü CHP'ye katıldı, CHP mi Sarıgül'e katıldı? sorusana "CHP önemli bir kurum, Sarıgül CHP mektebinin bir talebesi, Sarıgül CHP'ye 1975 yılında katıldı." diyen Sarıgül "Sadece geçmiş dönemde ihraç edildiğim için 8.5 yıllık bir ara oldu ama mutlu sonlandı. CHP bir kurumdur ve kişiler o kuruma katılır, bundan da şeref duyar. 9 Kasım'da Allah'ım izin verirse, Ankara'da CHP Genel Merkezi önünde olacağız. Bunu söyleyen basın mensubu arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum, o bir detaydır, önemli olan bu katılımın Türkiye'ye neler katacağıdır. Buna bakmak lazım." şeklinde cevap verdi.

"ESKİDEN YUMRUĞUMU MASAYA VURUYORDUM"

"Sarıgül ihraç edildi. Peki Sarıgül suç mu işledi? Sarıgül af mı edildi?" yönündeki soru üzerine Sarıgül "Yeni bir sayfanın açıldığını, suç işleyecek bir şey yapmadığını söyleyen Sarıgül "Eskiden yumruğumu kaldırdığım zaman masaya vuruyordum, şimdi cebime geri sokuyorum. Bunu öğrendim zaman geçtikçe. 44 arkadaşım olumlu kullandı, 10 arkadaşım olumlu kullanmadı, o kardeşlerimizi de ikna edeceğiz inşallah." dedi.

"ERDOĞAN ARTIK DÜNYA LİDERİDİR"

"Diyelim ki aday oldunuz ve seçimi kazandınız, İBB başkanı oldunuz. Başbakan ülkeyi yönetiyor, AK Parti hükümeti var. İstanbul'da işler aksar gibi durum olur mu? Şişli'deki belediye başkanlığı döneminizde böyle bir aksama yaşadınız mı?" sorusuna ise Sarıgül şöyle cevap verdi: "Ben 14.5 yıldır belediye başkanıyım, uzun yıllardan beri AK Parti ile çalışıyorum. Sayın Başbakan dünya lideri artık, İstanbulla ilgilenmez. Bu zaten doğru bir şey değil."

YORUMLAR 15
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    komik oldu vesselam. CHP yi temizle 2 tane oyum sana Sarıgül ! Bükemediği bileği öpmüyor ! o bileğe güç veren insanları gıdıklıyor ! :)) ne yorum yazdım beeee :)) yattım yerlere :))
    Cevapla
  • Derde Derman 10 yıl önce Şikayet Et
    Felsefesi Belli CHP Felsefesi. Bu Bir Tuzak. Sayın Sarıgül Erdoğan hakkında yüksek perdeden onore edici ifadeler kullanarak Başbakanın kendisi hakkında olumsuz ifadeler kullanmasının önüne geçmenin hesabını yapıyor. O başbakanı yüceltecek başbakan da onun hakkında olumsuz bir söylemde bulunmayacak ve Sarıgül de İstanbul adaylığının Başbakanın olumsuz görüşlerinden ve yapacak olduğu Sarıgül edebiyatından uzak sürdürecek. Hem böylece kendi belediye başkanlığı döneminde yapmış olduğu yolsuzlukların dillendirilmesinin de önüne geçmenin gayretinde olacak. Tabi bunun daha başka bir boyutu halk boyutu. Halk bu üslupla konuşan Sarıgül'e benim değer verdiğim bir lidere değer veren ona hakkaniyetli!!! tavır takınan birine bende hakkaniyetli davranırım şeklinde bu tuzağa düşme ihtimali yüksek. Bu sebeple hem iktidar milletvekili ve Başbakanın hem de AK Partiye gönül veren %54'lük kesimin çok dikkatli düşünmesi iyi analiz yapması gerek.
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Yağcılarda İnecek Var..... Ama şoför mahallinde BÜYÜK KAPTAN ERDOĞAN var.. yemezler :)))
    Cevapla
  • Yaşar BAŞKAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık Siyasetci. Başbakana sempati duyuyormuş gibi yapıp Kararsız AK Partililerin oyunu almaya çalışıyor gibi bir takdik hissettim.
    Cevapla
  • Vatandaş 10 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti oylarını çalmaya uğraşıyor. Sakın kanmayın.CHP gençlik teşkilatlarına trafiği felç etme emri geldi.İşlek kavşaklarda,tek yön gidiş gelişli yerlerde uygunsuz parklar olacak!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?