Erdoğan, Danıştay törenini terk etti İZLE

Başbakan Erdoğan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı'na tepki gösterip Danıştay toplantısını terk etti.

GİRİŞ 10.05.2014 12:16 GÜNCELLEME 10.05.2014 23:27
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Danıştay'ın kuruluş yıldönümü töreni eşine önce rastlanmamış bir olaya sahne oldu. Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu konuşmasını yaparken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasın uzaması ve konuşma içeriğinin siyasi olduğuna tepki göstererek salonu terk etti.

Metin Feyzioğlu Danıştay kuruluş yıldönümü töreninde, Van konteyner kentte tespit ettiği sıkıntılara dikkat çekti. Bu sırada konuklar arasında bulunan Başbakan Erdoğan, oturduğu yerden "Böyle bir edepsizlik olamaz. Siyasi konuşma yapıyorsun, tamamen yalan söylüyorsun, Van ile ilgili söylediklerin tamamen yalan" diye bağırdı.



Metin Feyzioğlu kürsüden, "Ben kimseye edepsizlik yapmam" dedi ve konuşmasını bitirdi.

Başbakan Erdoğan da "Haksızlık karşısında susacak mıyız? 25 dakika başkan konuşuyor, sen bir saat konuşuyorsun" diyerek protestosunu sürdürdü.

Konuşmanın sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı da konferans salonundan ayrıldı. Salonda bulunan izleyicilerin dışarı çıkmasına bir süre izin verilmedi.

YORUMLAR 89
  • karaşahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunların. Hepsi başta Hz. Peygamber S.A.V olmak üzere Hak yolda olan herkese yapıldı. Bu, üç kuruşluk dünyanın değişmez pisliği. Sn.Başbakanım siz bunlara sinirlenmeyin, moralinizi bozmayın. Siz gülün ki Millet gülsün, Siz gülün ki bunların içlerine kor ateşler düşsün. Hz.Sıddık R.A gibi de susalım, Melekler versin cevaplarını. Siz üzülmeyin, biz; milyonlarca Müslüman bedduaları ile veriyor cevaplarını. O kadar Müslümanın içinde elbet 1 tanesinin bile sözü Allah C.C katında geri çevrilmeyenlerdendir. Hz.Peygamber S.A.V de tazarru halindedir. Allah C.C Kahhar ismi ile muamele buyuracaktır bunlara ve bunlara gülümseyenlerin cümlesine. Yanınızda kimse kalmasa bile bu aziz millet her daim arkanızda değil yanınızda, önünüzde etten duvar. Bize Allah C.C yeter.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    VAN Minüt. Statükoya,Elitist Oligarşiye ve Tek Partili Dikta Dönemlerini 4 gözle bekleyen CHP ve Türk Burjuvasına VAN Mimüt...Başbakanım Sizinleyiz Her hal ve Şartta...Bundan emin ol...Yolun ve Yolumuz açık olsun...
    Cevapla
  • Erdoğan AYDIN 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Başbakanıma. Başbakanımızı seviyorum.
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    HAK ETTİĞİ TEPKİYİ ALDI. Sayın Başbakanımız uzun süre sabırla dinledi. Ancak TBB. adeta başbakanın tepki göstermesini istiyordu. Başbakan sabırlı oldukça metin konuşmasını uzatıyor ve yine tepki istiyordu. Çünkü Metin'in bir beklentisi vardı. Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyordu. Bu nedenle Başbakanı çileden çıkararak bunu başaracağını düşünüyordu. yada öyle bir görev verilmişti Metine. İstediği oldu ve Başbakan taam da olması gerektiği gibi tepkisini sözlü ve fiili olarak gösterip toplantıyı terk ederek Metine dersini vermiştir. Metin Muhalefetin Muhtemel adayı olabilir artık. Aday olabilir olmasına da seçimde oy mu yoksa nal mı toplar onuda zaman gösterir.
    Cevapla
  • kemterkul 9 yıl önce Şikayet Et
    SABRIMIZ DAĞDIR GUGUK ADAMI , HUKUK DEMEYE DİLİM VARMIYOR.. önce hukuk adamı ol, showmen sövenist, vanlı kardeşlerimizi oyunlarına alet etme. milletin cevanı yetmedi mi ... Rabbim seni bu aziz milletimize bağışlasın can canım canan Başbakanım... Allah ın izniyle bu zavallı mahluklar sizi üzemeyecek... kemterugur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması