MHP'li vekilden Selahattin Demirtaş'a övgü

MHP'li milletvekili Sinan Oğan, "Bu seçim, Demirtaş'ın kişiliğiyle HDP'yi Türkiyelileştirdi. HDP'nin dönüşümü Türkiye için kazanım." dedi.

MHP'li vekilden  Selahattin Demirtaş'a övgü
MHP'li vekilden Selahattin Demirtaş'a övgü
GİRİŞ 30.07.2014 14:25 GÜNCELLEME 30.07.2014 14:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP Iğdır Milletvikili Sinan Oğan, "Bu seçim,  Selahattin Demirtaş’ın kişiliğiyle HDP’yi Türkiyelileştirdi. Etnik temele dayalı rijit yapıdan, sistemle uyumlu partiye dönüştürdü. Bu Türkiye için kazanımdır" dedi.

Muharrem Sarıkaya, "MHP'nin nedenleri" başlığıyla Habertürk'teki köşesine taşıdığı (30 Temmuz 2014) konuya ilişkin yazısında MHP'nin Cumhurebaşkanlığı konusundaki tavrına ve Milletvekili Sinan Oğan'ın sözlerine yer verdi.

İşte Sarıkaya'nın yazısının ilgili kısımları:

"MHP'LİLER PKK'YA TAVİZ VERİLSİN İSTEMİYOR"

MHP’den gelen şu önemli tespiti de dikkate almak gerek: “Bizimkiler, ikinci tura kalan Erdoğan’ın, HDP ile pazarlığa muhtaç bırakıldığı için PKK’ya taviz vermek zorunda kalacağına inanıyor. ‘Erdoğan nasıl olsa seçilecek, hiç değilse PKK’ya taviz vermeden seçilsin’ istiyor.”

"HDP, TÜRKİYE İÇİN KAZANIMDIR"

MHP’nin stratejist milletvekili Sinan Oğan bu görüşe katılmadı, MHPtabanının aksi yönde tutum takınacağını belirtip ekledi: “Bu seçim, Demirtaş’ın kişiliğiyle HDP’yi Türkiyelileştirdi. Etnik temele dayalı rijit yapıdan, sistemle uyumlu partiye dönüştürdü. Bu Türkiye için kazanımdır.

"AK PARTİ-HDP PAZARLIĞI İHSANOĞLU'NA YARAR"

Seçimin ikinci tura kalması ise tam tersine MHP ile ortak tabanının motivasyonunu artırır; AKP-HDP pazarlığı da İhsanoğlu’nu seçtirir."

Çok değil, gelecek hafta sonu MHP’nin güçlü olduğu sandıklardan çıkan sonuçlar her şeyi gösterecek."

YORUMLAR 5
  • cem toprak 9 yıl önce Şikayet Et
    sayin bahceli. biz ulku davasina inanmis tabaniz senin isin ne orda be kuzum istifani ver ve cek git adam gibi ne tayipci ciyin nede kilictarli biz bas buguz def ol git o koltuktan yonetemiyorsan gucun yetmiyorsa o tabana def ol git sabrimizi tasiriyorsun o koltuga yakismiyorsun ha ekibinide al git ne parti kuracaksa kur ama bizleri incitmeinciltmeyi birak sen kandimizi kolumuzu kesiyorsun kimsin sen kime hizmet edersin sayin bahceli?????????????????
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    DEMİRTAŞ TÜRKİYELİLEŞTİ! BAHÇELİ NEREDE?. MHP'li Sinan OĞAN'a göre S. DEMİRTAŞ Türkiyelileşmiş. Neye yarar. MHP'nin genel başkanı hâlâ Türkiye'ye yabancı. Sanırım biraz daha yüz bulsa, "İmralı Canisi" dediği ÖCALAN'la bile görüşür. Eee, ne de olsa Sayın BAHÇELİ için her şey mubah. Sivas'ın ötesine gidemiyor fakat, kendisini Türkiye'nin tek sahibi olarak görüyor.
    Cevapla
  • merman45 9 yıl önce Şikayet Et
    ey mhp . türkiyelileşmek o kadar kolay değil.dur bakalım daha yolun başındalar.artı şunuda unutmadık.bdp,mhp,chp cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıkmışlardı.şimdi oy istiyorlar.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Haydaaaa ! MHP tamamen kimlik değiştirdi, Gah CHPli gah solcu , gah koministlerle beraber oluyor ! . Gah CHPli, gah solcu , gah koministlerle beraber gah ayrımcı dedikleriyle ! kangi dalda olduğunu bilemiyoruz artık ! gaye tekki Erdoğan gitsinde, isterse Türkiye batsın meselesi !
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    sen ne büyüksün başbakanım. Sen bu günleri bize sağladıın için çok sağ olasın başbakanım..daha neler diyecekler göreceğiz ama tabiki sen olmasan bu ülkeyi anında böler bunlar bakma sen bunların şirinliklerine küçük olsun benim olsun hepsi için önemli anlamlı bir yol ve yöntemdir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?