Erdoğan'dan HDP'nin karikatürüne tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın HDP'li Yenişehir Belediyesi'nin astığı skandal afişe sert tepki gösterdi.

Erdoğan'dan HDP'nin karikatürüne tepki
Erdoğan'dan HDP'nin karikatürüne tepki
GİRİŞ 22.10.2015 13:33 GÜNCELLEME 22.10.2015 14:01
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta HDP'li belediyenin Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde 'Peygamber Efendimiz'e çirkin hakaret' içeren karikatürün afişini yayınlamasına sert tepki gösterdi. Erdoğan, 'Bir Müslüman olarak kanıma dokunuyor' dedi.

KÜRT KARDEŞİMİN BUNLARLA NE İŞİ OLABİLİR?

İşte Erdoğan'ın o karikatür hakkında söylediği sözler:

Birileri çıkıp alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimize ahlaksızca saldırdı. Hz. Peygambere edepsizce dil uzatan bir yönetimle benim Kürt kardeşimin ne işi olabilir? Bir Müslüman olarak bu benim kanıma dokunuyor. Ben Kürt kardeşime hep gönül diliyle konuştum. Buradan diyorum ki kime oy verdiğinizi iyi düşünün, şimdi diyorum ki teröre teröriste karşı aranıza cesaretle mesafe koyun. Artık 'yeter' deyin.

DİYARBAKIR'DA BU YAPILMAMALIYDI

Hukuk işlemleri başladı ancak bu hareket bir zihniyeti ortaya koymak açısından çok önemlidir. Diyarbakır Mekke, Medine'den sonra 5. Harem-i şerif olarak sayılan pek çok sahabe kabrinin bulunduğu şehirdir. Kudüs fatihi Selahaddin'in evlatlarının yaşadığı Diyarbakır'da bu olay hiç yapılmamalıydı.

Akl edin, düşünün, ben Kürt kardeşimle gönül diliyle konuştum. Cesur olun, bu terör örgüt ve paralel yapılarla aranıza cesaretle mesafe koyun. şunu da herkesin bilmesi gerekir ki mücadeleyi kesintiiz sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içinde yaşama zemini muhafaza edeceğiz.

YORUMLAR 28
  • kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    ben diyarbakırli bir kürdüm inşallah tüm kürt kardeşlerim iyi düşünüp iyi karar verirler oyum AKP ye
    Cevapla
  • 1071 8 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK VE KÜRT SOLU PEYGAMBER DÜŞMANLARININ OTAĞIDIR. AMA ONLAR İSTEDİKLERİ KADAR HAÇLI ÇIĞIRTKANLIĞI YAPSIN. Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es...
    Cevapla
  • bitlisli 8 yıl önce Şikayet Et
    düşündüm ama söyleyecek bir söz bulamadım ve diyorum ki yaşasın zalimler için cehennem.
    Cevapla
  • abbas 8 yıl önce Şikayet Et
    senin kanının her damlasına canımız feda olsun cumhurbaşkanım bu iman sende iken Allahın izni ile senin sırtın yere gelmez Allah seni dünyanın başından eksik etmesin amin
    Cevapla
  • Talha 8 yıl önce Şikayet Et
    Aaaaah hilafet ah.... Peygamberime hakaret edenler evlerinde güven içinde uyuyorlar ....Allah ım yardım et ümmete....
    Cevapla
  • eee 8 yıl önce Şikayet Et
    bu işler boyle..dünya tersine döndü...ne kadar küffarsan o kadar yüksektesin..ha millet neyi isterse o olur bunda şüphe yok....hakkettiğimiz ne ki????!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı