Ekşi Sözlük, İnci Sözlük ve Halk TV siteleri hacklendi!

Son dönemlerde Peygamber Efendimiz (sav)'a hakaret içerikli mesajlar yayınlayan Ekşi Sözlük ve İnci Sözlük sitelerine hacker saldırısı düzenlendi.

Ekşi Sözlük, İnci Sözlük ve Halk TV siteleri hacklendi!
Ekşi Sözlük, İnci Sözlük ve Halk TV siteleri hacklendi!
GİRİŞ 28.07.2013 17:51 GÜNCELLEME 28.07.2013 18:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ekşi Sözlük, İnci Sözlük ve Halk TV internet siteleri, Ekşi Sözlük üzerinden Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) için yapılan hakaret mesajlarına karşı bir grup hacker tarafından hacklendi. Web sitelerine giriş yapıldığında resimdeki görüntü ve aşağıdaki metin yer aldı.

"Hoşgörü: Başkalarını eylem ve yargılarında serbest bırakma, kendi görüşümüze ve çoğunluğun görüş biçimine aykırı düşen görüşlere sabırla, hem de yan tutmadan katlanma demektir. İzin verme, aldırmama, iyi karşılama anlamlarına da gelir."

Peygamber Efendimiz HZ. MUHAMMED (S.A.V) adına açılan ve hakaret içeren mesajlarınızı unutmadık . Utanmazmısınızki bizim adını bile ağzımıza alırken haya ettiğimiz o peygambere hakaret etmeye. İçinizde Küfrü fazlası ile hak etmiş olanlar olmasına rağmen küfür etmeyeceğim çünkü ben sizin o hakaret ettiğiniz Peygamberin bize bildirdiği ALLAH'tan korkarım. Site sahibi arkadaşa dostça bir tavsiye; ne olursan ol bu yazıların önüne gecmek elinde iken sessiz kalma..

Ölmedik sadece uzaktayız..

Saldırı sonrası sitenin ana sayfasına bir giriş yazısı bırakılırken, "küfür" ifadelerinin olmaması dikkat çekti. Ekşi ve İnci'den sonra Halk TV'nin web sitesi de hacklenen siteler arasında yerini aldı. İnci Sözlük sitesine de aynı mesaj bırakılırken Halk TV sitesinde farklı bir mesaj yer almaktaydı. İşte İnci Sözlük ve Halk TV'nin hacklendikten sonraki görüntüsü;

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • doğulu 10 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar teşekkür etsek azdır. çoooooooook tşk ler arkadaşlar elleriniz dert görmesin..
    Cevapla
  • abdulbaki öz 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BU.... Süpersiniz arkadaşlar. bu haberleri okurken sürekli birilerinin çıkıp bu sitelere haddini bildirip hacklemesi lazım diye düşünüyordum. ölmediniz ama uzakta durmayın. bu haberleri fazla dillendirmeden hackleyin. Cenabı Allah parmaklarınıza güç versin.
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Herkes ELİNDEN GELENLE KATILMALI bu davaya..Kimi yorum yazar,kimi DAVA açar... Kimide böyle ÇAKAR ! Güzel bir ÇALIŞMA, ellerinize SAĞLIK ! MaşaALLAH ! Cenab-ı ALLAH(c.c) KLAVYELERİNİZE ZEVAL VERMESİN !
    Cevapla
  • ali_kerem 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Bunu yapmaya yeteneği olup da yapanlardan Allah razı olsun, çok da güzel mesaj bırakmışlar.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. Ölmedik, sadece uzaktayız!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu