Çukur 11. yeni bölüm ilk sahne ve fragman yayınlandı!

Show TV ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olan dizisi Çukur'un 25 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan 10. bölümü soluk soluğa izlendi. Çukur dizisinin bu haftaki yeni bölümünde Yamaç ve Selim'in yüzleşme sahnesi nefes kesti. Çukur'un sabırsızlıkla beklenen 11. yeni bölüm fragmanı ve ilk sahne yayınlandı.

GİRİŞ 09.01.2018 15:46 GÜNCELLEME 09.01.2018 15:46

Çukur dizisi, 25 Aralık Pazartesi akşamı 10. yeni bölümüyle Show TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Çukur dizisinin bu hafta yayınlanan yeni bölümü izleyicilere heyecan, gerilim ve aksiyon yüklü dakikalar yaşattı. Çukur'un ekranlara taşınan 10. yeni bölümünde, Celasun için hayatını tehlikeye atıp karnından yaralanan Karaca hastanede ölüm kalım savaşı verdi. Serdar'ın adamları İdris'in evine baskın düzenledi ancak Koçovalı kadınlarını şaşırtıcı bir girişimde bulunarak Vartolu kurtardı. Bununla birlikte, Yamaç ve Selim yüz yüze nefes kesen bir görüşme gerçekleştirdiler. Yamaç, Selim'in ailesine olan bağlılığını test etmek amacıyla cebinden silahı çıkarır ve Selim'e, ''Benim için ölür müsün?'' şeklinde bir soru yöneltir. Öte yandan Sena, Yamaç'a ''Ben gidiyorum'' diyerek şoke eden bir hamlede bulunur. Tüm bu gelişmeler sonrasında Çukur dizisinin merakla beklenen 11. yeni bölüm fragmanı ve ilk sahne yayınlandı.

çukur 10.bölüm ile ilgili görsel sonucu

ÇUKUR SON BÖLÜM SHOW TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

ÇUKUR 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE İLK SAHNE YAYINLANDI!

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’un 10. bölümünde Yamaç, Sena ve Serdar namlunun ucundadır. İçlerinden biri vurulur, ama hangisi? Nefeslerin tutulduğu bu esnada Koçovalı kadınlarını da büyük bir tehlike beklemektedir. Serdar’ın adamları İdris’in evine baskın düzenler. Sultan ve diğer kadınları kaderi, o sırada karşılarına çıkan Vartolu’nun elindedir. Celasun için hayatını tehlikeye atan Karaca’nın durumu kritiktir. İyice köşeye sıkıştığını hisseden ve öfkesinin bedelini Serdar’a ödetmeye karar veren Selim ise Yamaç karşısında zor anlar yaşar. Tansiyonun gittikçe yükseldiği sırada Baykal’ın Yamaç’ı köşeye sıkıştırmak için attığı hamle, Yamaç’ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle karşı karşıya bırakacaktır.

İdris’in evine yapılan baskını önlemek için adamlarını toplayıp gelen Vartolu, ev halkını büyük bir tehlikeden kurtarıyor. Ölümle burun buruna gelen Sultan’ı da koruyan ve bu hareketiyle Yamaç’ın merakını arttıran Vartolu’nun, “Çukur evimiz, İdris babamız” sözleri dikkat çekiyor.

Çukur yeni bölüm 2. fragmanında, Sultan’ın gözyaşları içinde Sena’ya içini döktüğü tanıtımda, Emmi’nin Yamaç’a “Burası sadece bir mahalle değil, bir alemin adı!” dediği anlar dikkat çekiyor. Mahallede çekilen silahlar heyecanı yükseltirken, Sena’nın Yamaç’a “Ben gidiyorum” sözleri şaşırtıyor.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 10. bölümünden ilk sahnede Yamaç’ın, Vartolu hakkında öğrendiklerini İdris’e anlattığı ve “Vartolu'nun geçmişiyle ilgili başka neler saklı?” sorusunu akla getirdi. İdris’in kutsal emanetleri Yamaç’a devrettiği sahnede baba ile oğlun arasında duygusal anlar yaşandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı