Çukur 13. bölümden ilk sahne ve fragman yayınlandı! Vartolu ve İdris...

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur, 12. yeni bölümle Show TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Çukur dizisinin yayınlanan son bölümün hemen sonrasında sabırsızlıkla beklenen 13. bölümden ilk sahne yayınlandı. Bununla birlikte, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Çukur 13. bölümden ilk sahne ve fragman yayınlandı! Vartolu ve İdris...
Çukur 13. bölümden ilk sahne ve fragman yayınlandı! Vartolu ve İdris...
GİRİŞ 22.01.2018 09:05 GÜNCELLEME 22.01.2018 09:06

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyicisini ekrana kilitleyen dizi Çukur'un, 15 Ocak Pazartesi akşamı 12. yeni bölümü yayınlandı. Çukur dizisinin bu hafta ekranlara taşınan son bölümünde; Baykal, Vartolu'yu karşısına alır ve ona İdris'in evini neden silahlı saldırıdan kurtardığını sorarak o evde dikkatini çeken biri olduğunu söyler. Vartolu'da bunun üzerine sevdiği kadın olan Saadet'e bir zarar gelmesinden endişelendiği için onu kendinden uzaklaştırmaya çalışarak evli olduğunu söyler. Bununla birlikte Sena, Yamaç'a yardım etmek için gizlice plan yaparak Münir'in peşine bu sefer kendisi düşer ve kendi hayatını riske atarak Münir'in çalıştığı pavyona giderek ondan bilgi almaya çalışır. Öte yandan Yurt müdüründen Salih isminde bir çocuğu olduğunu ancak öldüğünü öğrenen İdris, sürpriz bir gelişmeyle Kasım'dan Salih'in aslında ölmediğini öğrenir. İdris'in eşi Sultan'da tüm bu gelişmeler sonrasında harekete geçer ve İdris'in çocuğu bulmasını engellemek için yardım ister. Bir diğer gelişme ise, Yamaç, Feyyaz'ın oğlunun katilini bulmak için Aliço'dan yardım ister ve Aliço'da onun bu güvenini boşa çıkarmayarak kamera kaydından aranan katili bulur.

ÇUKUR SON BÖLÜM SHOW TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Çukur dizisinin ekranlara gelen 12. bölüm sonrasında 13. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler, ''Çukur 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Çukur 13. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde aramalarını sürdürüyor. İşte, sabırsızlıkla beklenen Çukur dizisinin 13. bölümden ilk sahne yayınlandı. Peki, Çukur dizisinin 13. yeni bölümünde neler yaşanacak? Çukur son bölümde neler oldu?

İŞTE, ÇUKUR 13. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE...

ÇUKUR 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ÇUKUR 13. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur 13. yeni bölümüyle 22 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yayıncı kuruluştan 15 Ocak’taki 12. Bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır! Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrenecekleri, her şeyi değiştirecektir!

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi