ATV'de şok ayrılık! Ana Haber sunucusu Şebnem Sunar görevinden ayrıldı!

ATV ekranlarında yayınlanan sabah haberleri ve hafta sonu ana haber sunuculuğu görevini yürüten Şebnem Sunar Turkuvaz Medya'daki görevinden ayrıldı. ATV'nin kuruluşundan bu yana haber spikerliği yapan Şebnem Sunar neden ATV'yi bıraktı? Hafta sonu ve sabah haberlerini kim sunacak?

ATV'de şok ayrılık! Ana Haber sunucusu Şebnem Sunar görevinden ayrıldı!
ATV'de şok ayrılık! Ana Haber sunucusu Şebnem Sunar görevinden ayrıldı!
GİRİŞ 24.10.2018 15:18 GÜNCELLEME 24.10.2018 15:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Turkuvaz Medya’ya bağlı Atv kanalında 25 yıldır çalışan önemli bir isim ile yollar ayrıldı. Atv’nin hafta sonlarında ana haberlerini sunan Şebnem Sunar Küçük, görevinden ayrıldığını sosyal medyadan açıkladı.

ATV’DE ŞEBNEM SUNAR KÜÇÜK’LE YOLLAR AYRILDI

 

Şebnem Sunar Küçük’ün yerine kahvaltı haberlerini Nihan Günay sunacak. Nihan Günay bir süre hem Kahvaltı Haberleri haberleri hem de Hafta Sonu Ana Haber Bülteni için ekran önüne çıkacak.

Nihan Günay kimdir? Evli mi eşi kimdir? (ATV)

AYRILIK MESAJI

Şebnem Sunar Küçük sosyal medya hesabına ATV'den ayrılığına ilişkin şu veda mesajını koydu: "25. yılda hoşçakal Atv haber 3 ay önce bitti ama, elbette yolculuk devam edecek. O günden bu yana her gün usanmadan arayanlara, soranlara, resimlerde olan olmayan can arkadaşlarıma yürekten teşekkürler."

Şebnem Sunar kimdir?

ŞEBNEM SUNAR KİMDİR?

Şebnem Sunar Küçük ATV televizyon kanalının kuruluşundan itibaren Ana Haber Bülteni sunumunu geçekleştirmiştir. Erenköy Kız Lisesi mezuniyetinin ardından Üniversite eğitimini New York’ta tamamlamıştır.

Haber Spikeri Şebnem Sunar Küçük İzmir doğumludur ve aslen İzmir’lidir. 1995 yılında Mehmet Küçük ile evlenmiştir ve bu evliliğinden 1997 doğumlu Senem isminde bir kızı vardır.

YORUMLAR 3
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle şebnem sunar
    Cevapla
  • selam 5 yıl önce Şikayet Et
    gule gule sebnem
    Cevapla
  • selam 5 yıl önce Şikayet Et
    Güle gule şebnem hanım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini