Yasak Elma yeni oyuncusu Zeynep Bastık kimdir? Hangi rolü üstlenecek?

Fox TV'de her pazartesi akşamı ekrana taşınan Yasak Elma isimli dizi projesinin oyuncu kadrosuna Zeynep Bastık dahil oldu. Peki, Yasak Elma yapımına transfer olarak İrem rolünü üstlenecek Zeynep Bastık kimdir? Pek çok önemli projede yer alan, aynı zamanda şarkı seslendiren Zeynep Bastık aslen nereli ve kaç yaşındadır?

GİRİŞ 03.12.2018 10:57 GÜNCELLEME 03.12.2018 10:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında yayın hayatına girdiği tarihten itibaren büyük bir çıkış yakalayan ve tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yasak Elma adlı dizi projesinin oyuncu kadrosuna Zeynep Bastık dahil oldu. Kadrosunda birbirinden yetenekli ve gözde oyuncuların bulunduğu Yasak Elma'ya sürpriz bir şekilde transfer olan Zeynep Bastık, 23.bölümden itibaren katılarak Taksim'de yer alan rock barda solistik yapan karakter rolüyle seyircisini ağırlayacak. Peki, Yasak Elma yapımında İrem rolünü üstlenecek Zeynep Bastık kimdir? Birçok hatrı sayılır dizi projesinin kadrosunda yer alarak burada oyunculuk performansını sergileyen, bununla birlikte sahip olduğu güçlü sesiyle başarılı şarkılar seslendiren Zeynep Bastık aslen nereli ve kaç yaşındadır?

 

 

Yasak Elma 24.bölüm fragmanı geldi: Alihan, Halit'in katili mi olacak?

ZEYNEP BASTIK KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

 

 

Yasak Elma oyuncu kadrosuna adını yazdıran ve ekranlara gelecek 23.bölümden itibaren canlandıracağı İrem rolüyle izleyici kitlesinin karşısına geçmeye hazırlanan Zeynep Bastık, 1991 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Yasak Elma yapımında Zeynep ve Yıldız’ın kuzeni olarak dahil olacak Zeynep Bastık 27 yaşındadır ve 1,65 cm boya sahiptir. Müziğe karşı duyduğu ilgi ve bu alanda başarılı ve yetenekli olan Zeynep Bastık, bir dönem Murat Dalkılıç’ın vokalistliğinde bulunmuştur, ilerleyen süreçte ise ilk albümünden çıkış parçası olan Fırça şarkısını müzik piyasasına sürmüştür. Murat Dalkılıç’ın Lüzumsuz Savaş isimli parçasına beraber düet yapan Zeynep Bastık, dizi sektörüne de adım atarak Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizi projesinde Rüya karakterini üstlenmiştir. Adı Mutluluk ve Sil Baştan gibi dizi projelerinde kamera karşısına geçerek geniş kitleler tarafından sevilen bir isim haline gelen Zeynep Bastık, son olarak Yasak Elma yapımının oyuncu kadrosunda yer alacaktır.

yasak elma zeynep bastık kimdir

YORUMLAR 3
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba 1.bölümden beri çok ama çok severek ve beğenerek izliyorum...
    Cevapla
  • Suzan Şardağ 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık yeter yasak elmadaki entrikalar aile gelenekleri bitmiş durumda zaten gençlere hiç iyi örnek olmuyor Birde seyirciyi aptal yerine koymayın zengin iş adamı eski karısının ne mal olduğunu biliyor onu oyunlarına inanıyor senaristler kendinize gelin
    Cevapla
  • yobazsavar 5 yıl önce Şikayet Et
    beğenmiyorsanız seyretmeyin. size zorla seyredin diyen yok ama severek seyredenlere de karışmayın. sizin bu yaptığınıza mahalle baskısı denir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...