Survivor 2019'da iddialı performansını sergileyecek Seda Ocak kimdir?

TV8'de yeni sezonda farklı bir formatta ekrana taşınacak Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan programının ikinci yarışmacısı olarak ilan edilen Seda Ocak kimdir? Acun Ilıcalı'nın gerçekleştirdiği duyuru ile birlikte kıran kırana geçecek mücadelede yerini alacak iddialı yarışmacı Seda Ocak aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Survivor 2019'da iddialı performansını sergileyecek Seda Ocak kimdir?
Survivor 2019'da iddialı performansını sergileyecek Seda Ocak kimdir?
GİRİŞ 21.01.2019 21:52 GÜNCELLEME 21.01.2019 21:53

TV8 ekranlarında bambaşka bir konseptle izleyici kitlesini ağırlayacak Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan programının yeni sezona kıyasıya performansını ortaya koyacak yarışmacıları netlik kazanmaya başladı. Bilindiği üzere bu yıl bir ilk yapılarak halka sunulan oylama sonucunda Survivor 2019'un ilk yarışmacısı olarak Masterchef Türkiye programından tanıdığımız Hakan Kanık seçilmişti. Tüm bu gelişmelerin sonrasında yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın sosyal medya platformu aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklama doğrultusundan Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı olarak Seda Ocak ilan edildi.

Peki, Survivor'un eski yarışmacısı Sema Aydemir'in ikizi olarak yarışmanın yeni kadrosunda karşımıza çıkacak Seda Ocak kimdir? Yeni sezonda gücünü ve iddiasını sergileyecek Seda Ocak aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

 

 

SEDA OCAK KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

TV8 ekranlarında bambaşka sürprizleriyle seyircisinin karşısına geçecek Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan programının ikinci yarışmacısı olarak kendini gösterecek Seda Ocak, 34 yaşındadır ve aslen Bursa'lıdır.

Öte yandan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sosyal mecra üzerinden gerçekleştirdiği duyuruyla Survivor 2019 yarışmacısı olarak ilan edilen Seda Ocak'ın geçmiş kariyerine bakıldığında eski milli atlet ve antrenördür. Survivor yarışma programının eski iddialı yarışmacılarından Sema Aydemir'in ikiz kardeşi olan Seda Ocak şimdiden en dikkat çeken ve merak uyandıran isimler arasına yerleşmeye başladı. 

 

 

Seda Ocak kendisini şu şekilde anlatmaktadır; ‘’Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor’a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum.’’

survivor 2019 türkiye yunanistan seda ocak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?