Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımına hangi yeni oyuncular transfer oldu?

ATV ekranlarında izleyicisine unutulmaz anlar yaşatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli yapımın oyuncu kadrosu genişledi. Yapımcı tarafından yepyeni isimlerin transfer olduğu açıklanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi projesinde bu kez Façalı ailesi gün yüzüne çıkarak Çakırbeyliler karşısında yer alacak.

GİRİŞ 21.01.2019 21:52 GÜNCELLEME 21.01.2019 21:52

ATV'de her salı akşamı izleyicisinin ekran karşısında yer alarak soluksuzca yakın takip altına aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı yapımın oyuncu kadrosu genişledi. Her geçen gün bambaşka sürprizlerle seyircisini karşılayan ATV ekranlarının uzun soluklu dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi projesine dört oyuncunun daha katılacağının açıklaması gerçekleştirildi.

 

 

Dört sezon boyunca ekran serüveninde yer alarak reyting başarısını aralıksız sürdüren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Façalı ailesi eklenerek farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Façalı ailesinin üyelerini canlandıracak oyuncular ise; Turgut Tunçalp, İlhan Şen, Emir Benderlioğlu ve Gözde Okur olarak belirlendi.

TV8 Survivor 2019 yarışmacısı Seda Ocak kimdir? Hakkında bilinmeyenler!

 

 

TURGUT TUNÇALP KİMDİR?

Turgut Tunçalp, 12 Mayıs 1976 tarihinde Sakarya/Adapazarı’nda hayata gözlerini açmıştır. Kanal D’de yayınlanan baş rollerini İbrahim Çelikkol ve Özgü Namal'ın üstlendiği Merhamet isimli dizi projesinde Moskof Recep isminde alkol ve para düşkünü bir baba rolünü üstlenen tanınan Turgut Tunçalp, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımında Façalı Ailesinin bir ferdi olarak karşımıza çıkacak. Başarılı ve yetenekli oyuncu Turgut Tunçalp, izlenme rekorları kıran Müslüm adlı sinema projesinde Müslüm Gürses'in babasını rolüne hayat vermiştir.

turgut tunçalp

EMİR BENDERLİOĞLU KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Façalı ailesinin ikinci üyesi Emir Benderlioğlu, 28 Ekim 1979 tarihinde Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlayarak mezun olmuştur. Fotoğrafçı, seslendirmen, grafikerlik alanında faaliyetler/çalışmalar yürüten Emir Benderlioğlu; Dağ 2, Börü ve Fi gibi yapımlarda oyunculuk yeteneğini sergilemiştir.

emir benderlioğlu

İLHAN ŞEN KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Façalı ailesinin üçüncü üyesi İlhan Şen, 19 Aralık 1987 tarihinde Bulgaristan’da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği bölümünü tamamlayarak mezun olmuştur. ATV ekranlarında yakın bir zamanda final yapan Şahin Tepesi isimli dizi projesinde Mete karakterini canlandıran İlhan Şen; Zerrin Tekindor, Murat Aygen, Aybüke Pusat, Mustafa Mert Koç, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Leyla Tanlar gibi isimlerle birlikte oyuncu kadrosunda yer almıştır. Bununla birlikte modellik yapan İlhan Şen, 2009 tarihinde Best Of Model Turkey birincisi olarak ilan edilmiştir.

illhan şen

GÖZDE OKUR KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Façalı ailesinin dördüncü üyesi olan Gözde Okur, 4 Mayıs 1980 tarihinde İzmir’de hayata gözlerini açmıştır. Gözde Okur, üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. Rol aldığı Zengin Kız Fakir Oğlan ve Bahtiyar Olmaz, Avrupa Yakası isimli dizi projeleriyle hafızalara kazınan Gözde Okur, diğer taraftan da Herkesin Bildiği Sırlar isimli tiyatro oyununa hazırlanmaktadır.

gözde okur

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!