Bir Zamanlar Çukurova 25.bölüm fragmanında gizli gerçekler açığa çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 24.son bölümde; Demir, Yılmaz'ın konağı ve çiftliği satın aldığını öğrenmesiyle beraber can evinden vurularak onu yok etmeye girişti. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Müjgan ve Züleyha ise akıl almaz bir kaza geçirerek hayatları tehlike altına girdi. Bir Zamanlar Çukurova 25.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.03.2019 11:24 GÜNCELLEME 21.03.2019 11:24

ATV ekranlarında 14 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 24.son bölümde; Bunca zaman yaşadığı olayların etkisiyle eskisinden çok daha farklı bir yapıya bürünen Züleyha tüm cesaretiyle Demir'e karşı can yakan sözlerde bulunmaya devam etti. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Züleyha, ne yaparsa yapsın hiçbir zaman sevmemesine rağmen Demir'in inatla onu sevmesinin ve ilgi göstermesinin manasız olduğunu yüzüne vurdu. Diğer taraftan Demir ise Yılmaz'ın konağın ve çiftliğin yeni sahibi olduğunu öğrenmesiyle birlikte beyninden vurulmuşa dönüp geçirdiği öfke patlamasıyla onu ortadan kaldırmaya koyuldu. Bir hışımla silahını Yılmaz'a doğrultup canına kıyacağı esnada Gülten'in önünde siper olmasıyla birlikte son anda ölümün eşiğinden kurtulurken, Gülten ise bu kazayı yaralanmayla atlattı. Öte yandan Yılmaz'ın konağı satın almasında yardımcı olan Şermin ile Hünkar arasında iplerin kopma noktasına gelmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 25.bölüm fragmanı bekleniyor. Fekeli, Demir, Hünkar ve Yılmaz aralarındaki düşmanlığı sonlandırmak için ilk defa aynı masada ortak bir amaç için toplanmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 25.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 25.bölümü ile 21 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da olaylar çığırından çıkıyor, tetikler çekiliyor! Büyük hesaplaşmalar ve ilk yüzleşmeler tüm Çukurova'yı sarsıyor. Gazetedeki Demir Yaman ve Züleyha röportajı fırtınalar estiriyor. Küçük konağı Yılmaz'ın satın aldığını öğrenen Demir çılgına dönüyor ve kontrolünü yitiriyor. Demir'in dizginlenemeyen öfkesinden nasibini alan da yine masum biri oluyor. Olaylar silsilesinin ardından ilk defa baş başa kalan Demir ve Fekeli yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

Küçük konağı Yılmaz'a satan Şermin geri adım atmıyor. Hünkar'ı karşısına alan Şermin, ateşle oynadığının farkında değil. Kapısında bile yatsa Müjgan'la yüz yüze gelme fırsatını bir türlü yakalayamayan Yılmaz'ın yeni planı ne? Tüm bu olanları Müjgan'a anlatma isteğiyle yanıp tutuşan Yılmaz, ne kadar ileri gidebilecek? Kendisinden köşe bucak kaçan Müjgan'la konuşabilecek mi?

bir zamanlar çukurova

Demir Yaman, küçük konağı geri almak için elinden geleni ardına koymayacak. Fekeli, Hünkar, Demir ve Yılmaz ilk defa aynı masaya oturuyor. Fekeli'nin ısrarlarıyla uzlaşma sinyalini veren Yılmaz'ın tek şartı ne? Tüm bunlar olurken Züleyha, Müjgan Doktor'un arabasına biniyor. Aynı ilçede bile bulunmak istemeyen ikili şimdi bir arabanın içinde baş başa kalıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...