Bir Zamanlar Çukurova 27.bölüm fragmanı: Müjgan kazaya kurban mı gidecek?

Bir Zamanlar Çukurova 26.son bölümde; Hünkar-Züleyha, araba kazası olayından sonra ilk kez Demir'in karanlık tarafıyla yüzleşti. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Züleyha, evladı ile beraber soluğu Yılmaz'ın yanında aldığı esnada kendisini büyük yıkıma uğratacak tabloyla karşılaştı. Bir Zamanlar Çukurova 27.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 04.04.2019 14:02 GÜNCELLEME 04.04.2019 14:02

ATV ekranlarında 28 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 26.son bölümde; Fekeli'nin harekete geçmesi sonucu, Züleyha-Müjgan'ın ölümden son anda kurtulmayı başardığı araba kazasına sebebiyet veren etkenin ne olduğuna yönelik araştırma yürütülmeye başlandı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yılmaz'ın aracının kim tarafından ve nasıl bozulduğu aranırken, Hünkar ise bu kumpası oğlunun kurduğunu öğrenmesi üzerine beyninden vurulmuşa döndü. Gerçeğin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte Demir ve Hünkar arasındaki ipler tamamen kopma noktasına gelirken, anne-oğlun bu hesaplaşmasına tanıklık eden Züleyha ise duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Diğer taraftan Cengaver ise Demir'in yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödetmek için Yılmaz ile güçlerini birleştirirken, Demir'in araba kazasının sorumlusu olduğunu öğrenen Züleyha ise Demir'in katilden hiçbir farkı olmadığının altını çizerek öfke ve kin kusmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 27.bölüm fragmanı bekleniyor. Müjgan ve Yılmaz ise aile arasında nişan töreni yapıp yüzüklerini taktığı sırada hiçbir şeyden habersiz Züleyha'nın oğlu Adnan ile birlikte yanına gelmesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 27.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 27.bölümü ile 3 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 26.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da beklenmeyen misafirler ve umulmadık yakınlaşmalar hangi defterleri kapatıp hangilerini açacak? Çalınan kapılar ve çekilen silahlar Çukurova'daki fırtınanın yönünü değiştirecek. ''Adaletin hesap sorduğu yerde merhamet hakkını kaybeder" diyen Fekeli, iki masum insan, Züleyha ve Müjgan'ı ölümle burun buruna getiren kazanın peşinde! İpuçlarını birleştiren Fekeli, Yılmaz'ın arabasını kimin bozduğunu bulabilecek mi?

Borçları, en yakın dostu sandığı Demir Yaman yüzünden ayyuka çıkan Cengaver, Yılmaz ile tokalaşıyor! Seher ile Gaffur'un yakınlaşması, Saniye'nin dikkatini çekecek mi? Gaffur'un aslında kendisi için aldığı altın küpeleri, Saniye'nin kulağında gören Seher'in yeni hain planları neler? Çukurova'da gizemli ve yeni bir sima! Hünkar'ın Şehir Kulübü'nde gördüğü kadın kim ve orada ne işi var?

Hastanede elini tutan tek kişi Demir olunca, ona karşı düşünceleri ve hisleri yavaş yavaş değişen Züleyha, neden Demir'e öfke kusuyor? Demir, tam Züleyha'yı kazanmanın eşiğindeyken yine onu kaybediyor. Hem de Adnan bebekle beraber…Yılmaz ve Müjgan her şeye rağmen yaşattıkları aşklarını bir basamak yukarı taşıyor ve sonunda yüzükleri takıyorlar. Tam da bu anda kapılarını çalan Züleyha ne istiyor?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak