Sen Anlat Karadeniz 48.bölüm 2.fragmanı: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Sen Anlat Karadeniz 47.son bölümde; Vedat, hayatını kaybetmeden önce hazırladığı videoda Nefes'in doğum yapması halinde yaşamını yitirme tehlikesi olduğunu açıkladı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir, akıl almaz açıklamalar üzerine gerçeklerin izini sürmeye başladı. Sen Anlat Karadeniz 48.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 17.04.2019 22:28 GÜNCELLEME 17.04.2019 22:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 10 Nisan Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 47.son bölümde; Nefes, ilk defa tüm engellerin ve kötülüklerin toz bulutu gibi uçup gittiğini zannederken hem bebek sahibi olmanın tadını doyasıya yaşarken hem de Saniye'yle aralarında gerçek anne-kız ilişkisi yaşamaya başladı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes, Vedat'ın kendisi için planladığı korkunç plandan habersizce mutluluktan ayakları yerden kesilirken, Tahir ise video kaydında işittikleri karşısında çaresizlik duygusunu iliklerine kadar hissetti. Geçmişte Nefes'in Vedat'la evliyken kaptığı hastalık yüzünden şayet hamile kalıp doğum yaptığı takdirde son nefesini vereceğini öğrenen Tahir, gerçekleri söyleyip söylememe noktasında iki arada bir derede kalmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 48.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Vedat'ın söylediklerinin gerçek dışı olmasından şüphe duyan Tahir ise işin aslını astarını öğrenmek üzere harekete geçmesinin akabinde Sen Anlat Karadeniz 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nefes'in bebek beklediği gelişmesini duyan Mercan'ın da umudunu yitirip gözyaşları içerisinde Tahir'e yeniden aşk itirafında bulunmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

SEN ANLAT KARADENİZ 48.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 48.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 48.bölümüyle 17 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

SEN ANLAT KARADENİZ 47.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes'in doğum yaptığı takdirde öleceğini öğrenen Tahir bunun Vedat'ın bir oyunu olup olmadığını araştırmaya başlar. Ancak durumdan habersiz olan Nefes farkına varmadan Tahir'in önüne engeller çıkarır.Nefes hayatında ilk kez sıcak bir yuvanın üyesidir, öyle ki Saniye'yi bile annesi yerine koyar. Hal böyleyken Tahir sevdiği kadına gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalır. Tahir kaygılarla boğuşurken Mercan, Nefes'in hamile olduğunu öğrenmiş, hayata ve Tahir'e dair umutları tükenmiştir. Mercan içinde kalanları Tahir'e dökerken, Nefes yapayalnız ve yardıma muhtaçtır.

YORUMLAR 3
  • beyza 5 yıl önce Şikayet Et
    Osman sinav nolur nefes diziden cikmasin nolu
    Cevapla
  • leyla nur 5 yıl önce Şikayet Et
    eğer nefes diziden çıkarsa bu diziyi izlemem ve tüm akrabalarımı izliyo onlarda izlemez ve tahir o kadına aşık olmasın osman sınav!!
    Cevapla
  • busra 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu filimi cok seviyorum tahir de cok guzel yakisikli ve onla gurur duyuyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor