Bir Zamanlar Çukurova 32.bölüm fragmanı: Hain planı tıkır tıkır işliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 31.son bölümde; Cengaver'in hisseleri Yılmaz'a devretmesi sonucunda Demir'in hayatta en çok sahip olmak istediği şey ellerinden kayıp etti. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Körkütük sarhoş olan Demir'in durumunu fırsat bilen Seher, ona akıl almaz kumpas hazırlayarak Züleyha'ya ihanet etmesine sebebiyet verdi. Bir Zamanlar Çukurova 32.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 10.05.2019 00:23 GÜNCELLEME 10.05.2019 00:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 2 Mayıs Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 31.son bölümde; Evladının acısıyla yanıp kavrulan Züleyha ve şartı yerine getirinceye kadar oğlunu ondan mahrum eden Demir arasında hararetli tartışmalar dur durak bilmedi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir, Cengaver'in aslında hiçbir kabahatinin olmadığının bilgisine ulaşırken diğer taraftan hisseleri Yılmaz'a devrettiğini öğrenmesiyle beraber kan beynine çıkarak öfke nöbetine tutuldu. Fransa'da gelen kuzeni Ercüment'le beraber keyifli ve eğlenceli zaman geçiren Demir, Züleyha'yla bitip tükenmeyen problemlerinden ve hayallerini süsleyen hisselerin bundan böyle Yılmaz'da olması krizinden uzaklaşsa da onu bekleyen yeni bir sorun daha kapısını çaldı. Bağ evinde sarhoşluğun verdiği etkiyle ne yaptığını bilmeyen ve kontrolünü tamamen kaybeden Demir'in durumunu fırsata dönüştürmek, büyük bir koza sahip olarak ipleri eline almak isteyen Seher'in onu tongaya düşürmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 32.bölüm fragmanı bekleniyor. Seher'in kurduğu kumpasın kurbanı olan Demir'in bir anlık gafletle Züleyha'ya ihanet edip evliliğini tehlike ateşinin tam ortasına atmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demir'in hayatı boyunca vicdan azabı çekmesine neden olacak ihanet gecesine sürpriz şekilde Ercüment'in de tanıklık ederek neye uğradığın şaşırmasının sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 32.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 32.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 32.bölümü ile 9 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Bir zamanlar en yakın dostu olan Cengaver'in yardımıyla, Yılmaz'la bir kez daha hesaplaşan Demir Yaman çılgına dönüyor! Hesap sormak için Cengaver'in kapısına giden Demir Yaman, öğrendiği başka bir gerçekle alt üst oluyor! Konağın mutfağında hareketli dakikalar! Saniye'nin göz hapsindeki Seher zor anlar yaşarken, Fadik bambaşka dünyalarda gezmektedir.

Fadik'teki bu değişikliğin sebebi ne? Eline yeni bir koz geçen Gaffur, pusuda bekliyor. Konağın yerinde duramayan misafiri Ercüment, Çukurova'da olanlardan habersiz bağlantılar kurmaya başlar. Peki, Ercüment'in bu hesapsız hareketleri nasıl cevap bulacak? Postacının getirdiği ve Şermin'i çılgına döndüren zarfta ne var?

Büyük konakla artık arasında kalın bir duvar örülü olan Şermin'in gözü bu haberden sonra hiçbir şeyi görmüyor. Şermin şimdi kimlerin kapısını çalacak? Huğlarda ortalık karışıyor! Bir sürü adamın ani baskınına uğrayan huğlara kim müdahale etmeye çalışıyor? Oğlu Adnan'ın hasretiyle yanıp tutuşan Züleyha artık zor anlar yaşıyor. Züleyha bu duruma daha ne kadar dayanabilecek? Gaffur'u ağına düşüren Seher, hedef mi değiştiriyor? Seher yeni kurbanı ile birlikteyken onları kim görecek?

YORUMLAR 1
  • esin 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü bir bölüm umarim demirin basi yanmaz dizide en begendigim oyunculardan ilki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!