Bir Zamanlar Çukurova 34.bölüm fragmanı: Hayalleri bir kez daha suya düştü!

Bir Zamanlar Çukurova 33.son bölümde; Demir, beklenmedik bir çıkışa imza atarak artık Yılmaz'la karşı karşıya gelmek istemediğini dile getirip onu sunduğu teklifle yollarını büsbütün ayırma kararı aldı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Seher, karnında Demir'in bebeğini taşıdığı yalanını ortaya atarken, korkunç bir tuzak hazırlayan Ercüment ise Yılmaz'ın sayesinde hak ettiğini buldu. Bir Zamanlar Çukurova 34.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 23.05.2019 23:41 GÜNCELLEME 23.05.2019 23:41

Bir Zamanlar Çukurova 33.son bölümde; Demir, Yılmaz'ın artık silahı bırakma hamlesine karşılık kendisininde bundan sonra silahı bırakacağını ve iki taraftan da kan akmasını istemediğini ifade ederken, kendisine sürpriz bir teklif sunarak Cengaver'in devrettiği hisseleri iki katı fiyatına alıp herkesin kendi yoluna bakmasını dile getirdi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Ercüment, Gülten'e akıllara durgunluk veren bir oyun hazırlayıp tüm saflığını ve masumiyetini acımasızca elinden aldığı esnada olay yerine tesadüfen gelen Demir'in sayesinde felaketin çığ gibi büyümesinin önüne geçildi. Suç üstü yakalanan Ercüment, hem Yılmaz'a tetiği çekerek yaralayıp hem de hızını alamayarak Gülten'e ateş edeceği sırada güçlükle ayağa kalkan Yılmaz'ın başını büyük bir taş parçasıyla ezmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova 34.bölüm fragmanı bekleniyor. Planının ikinci ve en vurucu aşamasına geçen Seher ise karnındaki bebeğin sahibinin Demir olduğu yalanını öne sürerken, Demir'in ise annesine ilk kez kendisiyle ilgili bilinmeyen gerçeği anlatıp böyle bir şeyin mümkün olamayacağını çünkü kendisinin kısır olduğunu belirtmesinin akabinde Bir Zamanlar Çukurova 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uzun bir zamandır çocuğundan mahrum kaldığı için her geçen gün kahrolan Züleyha'nın artık daha fazla dayanacak gücünün kalmamasının sahne olduğu diziye dair en gelişmeler...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 34.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 34.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 34.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 34.bölümü ile 23 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da yine silahlar patladı. Üstelik tam barış ilan edip silahlar bırakılmışken Yılmaz bir kez daha namlunun hedefindeydi. Demir'in hediye ettiği silahla, Yılmaz'ı vuran Ercüment, Gülten'i de ortadan kaldırmak için harekete geçti. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildi. Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardı. Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirdi. Dışarıda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bomba gibi olan Seher, Demir'den hamile olduğunu söyler.

Tüm olanları sakladıkları Züleyha, oğlunu görmeye gidemeyince neler yapacak? Yılmaz tekrar hastaneye nişanlısının önüne ameliyata mı götürülecek yoksa olayların üstüne örtebilecek mi? Demir ve Yılmaz'ı ilk kez bu kadar aynı safta bir araya getiren olay, Hünkar ve Fekeli arasındaki dengeyi de etkileyecek mi?

bir zamanlar çukurova

Dışarda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve "Demir'den hamile" olduğunu söyler! Hünkar, şimdi ne yapacak? Oğluna büyük sırrını söyleyecek mi yoksa Seher'den kurtulmanın bir yolunu mu bulacak?