Avlu 43.bölüm 2.fragmanı ekranda: Koğuşun kaderi yeni baştan yazılacak!

Avlu 42.son bölümde; Zerrin, geçirdiği araç kazası sonucunda ölümün eşiğinden son anda dönerek sağ salim kurtulmayı başarırken öfke nöbetleri eşliğinde intikam yeminleri savurdu. Avlu son bölümde; Düştüğü yerden yeniden kalkan Zerrin, akla hayale gelmeyecek bir hamlede bulunarak hem Azra'nın hem de Deniz'in hücreye yerleştirilmesi talimatı soğuk duş etkisi meydana getirdi. Avlu 43.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 23.05.2019 23:45 GÜNCELLEME 23.05.2019 23:45

Avlu 42.son bölümde; Motorsikletli adamlar tarafından yakın takip altına alınarak kurşun yağmuruna tutulan Zerrin, kazasız belasız bir şekilde kurtulmak için adeta çırpınırken ne yaparsa yapsın yakasına yapışan büyük tehlikeyi ardından bırakamayarak korkunç bir araç kazası geçirdi. Avlu son bölümde; Gerçekleşen tüyler ürperten patlama sonucunda alev alev yanmaya başlayan araçtan son anda kurtulmayı başaran Zerrin, olayın etkisinden uzun bir süre çıkamayarak hayatı boyunca unutamayacağı bir psikolojik travma geçirdi. Diğer taraftan ceza evinden çıkışı mümkün kılacak tüneli adım adım ilerleyerek kazma işleminde bulunarak her türlü tehlikeyi göze alan Azra hedefine doğru yaklaşırken, sinir harbi geçiren Zerrin ise kendisine yapılanların bedelini en ağır biçimde ödetmek için hiç vakit kaybetmeden yeni bir ölümcü plan hazırladı. Deniz ve Azra'nın koğuşta Zerrin'e karşı direnerek yaptıklarının yanına kar kalmayacağına ve hesabını keseceklerini dile getirerek herkesi harekete geçirmelerinin ardından Avlu 43.bölüm bekleniyor. Gerek Deniz'i Azra'yı gerekse Kudret'i hücre evine yerleştiren Zerrin her birine aba altından sopa gösterip ''Ekip tamam!'' diyerek Kudret'i ortadan kaldırmak üzere namluyu doğrultmasının akabinde Avlu 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 43.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 43.bölümü ile 23 Mayıs Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

avlu

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Safiye’nin odasından özgürlüğe açılan kapı aralanmak üzeredir. Ancak oradan kimlerin geçeceği bilinmemektedir. Deniz ve Azra birbirlerinden habersiz aynı anda belki de tarihlerinin en cesur kararını alırlar. Zerrin ise tanıdık bir yüzün onu nerelere sürükleyebileceğini deneyimleyecektir.