Hercai yeni sezon 2.fragmanı: Reyyan'ın çilesi kaldığı yerden devam ediyor!

Hem izleme ölçümlerinde yakaladığı büyük sükseyle hem de sosyal platformda rekor seviyelere ulaşan başarısıyla geniş kitlenin göz bebeği haline gelen Hercai sezon finaliyle kısa bir ara verdi. Reyting sonuçlarında rakiplerini ezip geçerek tüm gruplarda zirvede yer alan Hercai 2.sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacak sorusu kesinlik kazandı. Sosyal mecrada en hızlı yükselişe geçen dizi projesi olarak adını yazdıran kaliteli ve iddialı dizi projesi Hercai yeni sezon fragmanı izleyici kitlesiyle paylaşıldı.

GİRİŞ 20.09.2019 10:46 GÜNCELLEME 20.09.2019 10:46
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Hercai, Miran ve Reyyan'ın aileleri arasında her geçen gün çığ gibi büyüyen husumet ve intikam ateşi, beraberinde pek çok sorunlara gebe olan aşılması güç engeller karşısında dahi birbirlerine duydukları bitip tükenmeyen sevdalarını konu ediniyor. Hercai sezon finalinde; Reyyan'ın bin parçaya böldüğü kalbinin kırıklarını eski sağlamlığında yeniden birleştirmek, herkesi ve her şeyi karşısına alıp mutlu bir yuva kurmak isteyen Miran'ın verdiği üstün çaba ekranlara taşınmıştı. Reyyan ise sevgisine ne yaparsa yapsın karşı koyamadığı Miran'ı yaptığı hatalardan ötürü affedip affetmeme ve kendisine tekrardan eskisi gibi güvenebilmek noktasında büyük bir tereddüt yaşarken Miran ise onun inancını kuvvetlendirecek ve kalbinin derin yaralarını iyileştirecek jestlerde bulunmasının ardından Hercai 2.sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacak sorusu kesinlik kazandı. Sevdiği kadına ömrü boyunca unutamayacağı sürprizler hazırlayarak hem kalbine hem de ruhuna dokunmayı başaran Miran'ın özel bir yüzükle karşısına geçip duygusal sözler eşliğinde her şeyi geride bırakarak hayatını birleştirme teklifinde bulunmasının akabinde Hercai yeni sezon fragmanı seyircilere duyuruldu.

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

hercai 2.sezon ne zaman

HERCAİ YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

HERCAİ 2.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Yapımcılığında Banu Akdeniz’in yer aldığı ve yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği her Cuma akşamı dur durak bilmeyen sürpriz gelişmeleriyle izleyici kitlesine bambaşka duygular yaşatan Hercai 2.sezon yayın tarihi için heyecanlı bekleyiş başladı. Mia farkıyla ATV ekranlarında imkansızlıklardan doğan aşk öyküsünü en güçlü şekilde aktaran ve ödüllere doymayan dizi projesi Hercai 2.sezonun Eylül ayının sonlarına doğru yayınlanması tahmin ediliyor. Oyuncu kadrosunda; Ebru Şahin, Serhat Tulumluer, Akın Akınözü, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Oya Unustası gibi izleyicinin takdirini kazanan isimlerin bulunduğu Hercai 2.sezonun tarih olarak ne zaman başlayacağı hususunda yapımcı kanadından kesin ve net bir duyuru yapılarak 20 Eylül 2019 olarak belirlendi. Tüm bunların yanı sıra Hercai yeni sezon fragmanı da izleyicilerin karşısına geçti.

hercai yeni sezon fragmanı

YORUMLAR 44
  • burcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhtesem bi sezon iizledm
    Cevapla
  • ferid 4 yıl önce Şikayet Et
    baslasin cok guzel
    Cevapla
  • Reyyan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayy biran önce başlasın başka birşey istemiyorum . Hercai süper ötesi başladığı ilk günden beri izliyorum başka denilecek söz bulamıyorum miranım ❤️
    Cevapla
  • Zeynep nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki varsınız sizi çok seviyorum ya Allah peygamber efendimiz razı olsun inşallah hak teala
    Cevapla
  • Cnr 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayır 20 Eylül baslyr
    Cevapla
  • asllsu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hercai baslamasln çok çok saçma
    Cevapla
  • miran 4 yıl önce Şikayet Et
    bence baslasin
    Cevapla
  • Zilan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence oynasın
    Cevapla
  • elif 4 yıl önce Şikayet Et
    neresi saçma sorabilirmiyim
    Cevapla
  • Hhggdsshhhsyshy 4 yıl önce Şikayet Et
    Sensin saçma
    Cevapla
  • gunel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence baslasin
    Cevapla
  • Ecrin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence çokk çOkkk güzel bir an once başlasa artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'