Kimse Bilmez 2.bölüm fragmanı çıktı mı? Ali ölümle burun buruna geliyor!

Yaz dönemine damgasını vuran dizi projeleri arasında yer alan Kimse Bilmez 1.bölümüyle (ilk bölüm) ATV ekranlarında yayın macerasına atılarak diziseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Kimse Bilmez son bölümde; Kardeşini mafyanın elinden kurtarmak için her türlü yola başvuran Sevda ile uzun yıllar boyunca kendisinden asla haber alamadığı kardeşini arayan Ali'nin yolları aynı noktada birleşti. Kimse Bilmez 2.bölüm fragmanı ekranda mı?

Kimse Bilmez 2.bölüm fragmanı çıktı mı? Ali ölümle burun buruna geliyor!
Kimse Bilmez 2.bölüm fragmanı çıktı mı? Ali ölümle burun buruna geliyor!
GİRİŞ 14.06.2019 11:51 GÜNCELLEME 14.06.2019 11:51

ATV ekranlarında 11 Haziran Salı günü ekran macerasına bomba gibi bir başlangıç yapan, dizi dünyasına farklı bir soluk getiren olay örgüsüyle bir anda seyircisinin ilgi odağı haline gelen Kimse Bilmez 1.bölümüyle (ilk bölüm) sürpriz dolu gelişmelere sahne oldu. Kimse Bilmez son bölümde; Hayallerine adım adım ulaşmayı başaran Sevda, artık şans ibaresinin tamamen kendisine döndüğünü düşünürken bir anda kardeşiyle ilgili aldığı kötü haber üzerine beyninden vurulmuşa döndü. Kardeşinin bir mafya tarafından yakalanıp esir tutulduğu bilgisine ulaşan Sevda, şayet kendisinden istenen parayı bulup getirmediği takdirde kardeşinin canına kıyılacağını öğrendi. Kardeşini kurtarabilmek adına sınır tanımaz hale gelen ve her şeyi göze alan Sevda, kendisine karşı takıntılı bir şekilde duygular besleyen Uygar'dan parayı alıp başı belaya girmeden hızlı bir şekilde kaçıp elinden kurtulsa da tüm uğraşlar sonucunda gidecek başka bir yer bulamamasının ardından Kimse Bilmez 2.bölüm fragmanı bekleniyor. Bir anda tüm çareleri tükenen Sevda'nın çok uzun bir zamandır ne yaparsa yapsın izini bulamadığı kardeşini arayan Ali'yle kaderinin tek bir noktada kesişmesinin akabinde Kimse Bilmez 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Afili Aşk 2.bölüm fragmanı: O şeytansa ben cehennemin ta kendisiyim...

Leke 9.bölüm fragmanı? Cem, bundan sonra nasıl bir yol izleyecek?

 

 

KİMSE BİLMEZ 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve Hakan Eren'in üstlendiği Baba Yapım imzasıyla ATV ekranlarında her salı akşamı izleyicisini ağırlayacak olan Kimse Bilmez 2.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

KİMSE BİLMEZ 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Özgü Kaya, Keremcem, Burak Serdal Şanal ve Engin Hepileri gibi birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı Kimse Bilmez 2.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da ATV ekranlarında seyircisinin karşısına geçecek.

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kimse Bilmez son bölümde; Sevda, o gün bir markanın yüzü seçilmiş ve yıldız olma hayallerine yaklaşmıştır. Artık her şeyin yolunda gideceğini zannederken beklemediği bir haberle sarsılır. Kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline geçtiği ve para bulmazsa öldürüleceğini öğrenir.

Sevda, kardeşini kurtarmak için kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar Sarıkaya'dan para ister. Ancak hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır. Başka bir çözüm bulamayan Sevda kardeşini kurtaracak parayı alıp kaçar ama sonunda sıkışır. Gidecek bir yer bulamaz ve Sevda'nın kaçışı Ali Hüroğlu'nun evinde sonlanır.

kimse bilmez 2.bölüm fragmanı

Yaptığı iyiliklerle "Ali Hoca" olarak ünlenen Ali'nin hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır. Ali ve Sevda yakınlaşırken, Uygar'ın, Sevda'dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Uygar'ın planlarında yüzünden, Ali'nin kayıp kardeşiyle karşılaşması hiç de hayal ettiği gibi olmaz. Öte yandan Sevda'nın Ali'ye olan ilgisi korkunç bir sırrın kapılarını aralar. Bu sır Sevda'yı Ali'ye imkansız kılmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...