Acun Ilıcalı, sürpriz karara imza attı: Hakan Hatipoğlu / Seray Sever'i...

TV8'de ekrana taşınan Survivor Panorama isimli programın uzun zamandır sunuculuğunu üstlenen Hakan Hatipoğlu ve yıllardır ekranlardan uzak kalan Seray Sever yeni işini kaptı. Hakan Hatipoğlu ve Seray Sever ikilisi Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmasının finale girmesinin ardından yine TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığındaki Gel Yazın Konuşalım programı sunacaklar. İşte, Gel Yazın Konuşalım programına ilişkin detaylar...

Acun Ilıcalı, sürpriz karara imza attı: Hakan Hatipoğlu / Seray Sever'i...
Acun Ilıcalı, sürpriz karara imza attı: Hakan Hatipoğlu / Seray Sever'i...
GİRİŞ 05.07.2019 00:10 GÜNCELLEME 05.07.2019 00:11

İlk defa Acun Ilıcalı'nın sunumu eşliğinde 2007 senesinde yayına giren ''Var Mısın Yok Musun?'' isimli yarışma programıyla tanınırlık kazanan Hakan Hatiopoğlu ile bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi adlı dizi projesinde Derya Çakır rolünü üstlenen Seray Sever yeni işini kaptı. Acun Ilıcalı'nın kararıyla Hakan Hatipoğlu ve Seray Sever ikilisi, yaz dönemi boyunca TV8 ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak Gel Yazın Konuşalım isimli programın sunuculuğunu üstlenecekler.

 

 

Evliliklerini noktalama kararı alan Uraz Kaygılaroğlu & Melis İşiten kimdir?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında bulunduğu Gel Yazın Konuşalım, programı saat 9:55 - 12:00 arasında hafta içi her gün canlı yayınla TV8 ekranlarında seyircisinin karşısına geçecek. Birbirinden çeşitli konuları ve dolu dolu içeriğiyle yayın hayatına başlayacak olan Gel Yazın Konuşalım, davet edilen konuklarıyla da izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

 

 

Bilindiği üzere uzun yıllar önce ekranlara taşınan Dadı dizisinde büyük bir çıkış yakalayan, pek çok dizi ve sinema filmi projesinde oyunculuğunu sergileyen Seray Sever bir dönem çeşitli programın sunuculuğunu yapmış ve reklam filmi projelerinde de yer almıştır. 2003 senesinde Osman Sınav yapımıyla ekran macerasına atılan Kurtlar Vadisi adlı projesinde canlandırdığı Derya Çakır rolüyle adından söz ettirmeyi başarmıştır. Uzun zamanın ardından ilk defa TV8 ekranlarında boy gösterecek olan Seray Sever, Hakan Hatipoğlu ile beraber Gel Yazın Konuşalım programında yer alacak.

İlk kez Var Mısın Yok Musun? yarışma programıyla geniş bir kesimin sempatisini kazanan Hakan Hatipoğlu, Survivor ve Survivor All Star yarışmasında mücadelesini ortaya koymuştur ve ilerleyen zamanlar da Acun Medya'da çalışma hayatını sürdürmeye başlayarak Survivor Panorama programının sunumunda bulunmuştur.

hakan hatipoğlu seray sever gel konuşalım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”