Madalyonun öteki yüzü açığa çıktı: Uraz Kaygılaroğlu - Melis İşiten kimdir?

2014 senesinde mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ve 2016 senesinde de Ada ismini verdiği kızlarını kucağına alan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten kimdir? Vermiş oldukları ortak karar neticesinde evliliklerini noktalayacaklarını duyuran Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, beklenmedik bir kararla boşanma aşamasına gelen Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten hayatı...

Madalyonun öteki yüzü açığa çıktı: Uraz Kaygılaroğlu - Melis İşiten kimdir?
Madalyonun öteki yüzü açığa çıktı: Uraz Kaygılaroğlu - Melis İşiten kimdir?
GİRİŞ 09.07.2019 12:57 GÜNCELLEME 09.07.2019 12:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2014 tarihinde nikah masasında bir ömür beraberliğe evet diyerek yuva kuran Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten, sevenlerini hayal kırıklığına uğratan bir karara imza atarak boşanacaklarını açıkladılar. Uzun yıllardır sergiledikleri mutlu aile tablosuyla görenlerin takdirini ve beğenisini kazanan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'in menajeri tarafından evliliklerini noktalayacaklarına dair basın açıklaması gerçekleştirildi. Peki, birtakım karşılıklı anlaşmazlıklardan ve görüş ayrılıklarından ötürü evliliklerine son verecek olan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten kimdir? Ada adını verdiği kızlarıyla beraber sosyal platformda birbirinden renkli fotoğraflar paylaşan, her fırsatta birbirlerine sevgi dolu cümlelerde bulunarak sevenlerinin daima imrendiği bir çift olan fakat boşanma aşamasına gelmeleriyle de herkese neye uğradığını şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten aslen nereli kaç yaşındadır?

 

 

Hakan Hatipoğlu & Seray Sever, yeni işini kaptı! Acun Ilıcalı projesi...

 

 

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 senesinde hayata gözlerini açmıştır. Uzun yıllar evliliğini dolu dizgin sürdürdüğü eşi Melis İşiten’le boşanma kararı alan Uraz Kaygılaroğlu aslen Balıkesir’lidir.

Bir dönem televizyon ekranlarına damgasını vuran Pis Yedili isimli dizi projesinde Can karakteriyle izleyici karşısına geçerek tanınırlık kazanmıştır.

Harem isimli yapımda Feminen Ağa karakteriyle kamera önünde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, TRT1 ekranlarında yayına giren Eski Hikaye adlı dizi projesinde de Ömer rolüyle seyircisini ağırlamıştır.

Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Uraz Kaygılaroğlu; Tam Zamanı ve Takip programlarında da ekranlarda boy göstermiştir.

 TRT 1'de ekran serüvenine atılan Yedi Güzel Adam yapımında Adil Erdem Bayazıt karakterini üstlenen Uraz Kaygılaroğlu burada pek çok kişinin tüm dikkatlerini üzerinde toplamayı başarmıştır. Ve son olarak 2014 senesinde Haziran ayına gelindiğinde ise Melis İşiten’le hayatlarını birleştirmiştir.

uraz kaygılaroğlu

MELİS İŞİTEN KİMDİR?

1992 senesinde hayata gözlerini açan Melis İşiten de tıpkı eşi Uraz Kaygılaroğlu gibi oyunculuk yaparak şimdiye değin Yedi Güzel Adam, Reaksiyon, Evli ve Öfkeli isimli dizi projelerinin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Üniversite eğitimini konservatuar bölümünden tamamlayarak mezun olan Melis İşiten, pek çok tiyatro oyununda sahneye çıkarak oyunculuğunu sergilemiştir. Tüm bunların yanı sıra İpek Bilgin’le beraber oyuncu koçu olarak faaliyetler üstlenen Melis İşiten, beraber baş rol üstlendikleri Yedi Güzel Adam dizisinde ilk defa tanıştığı Uraz Kaygılaroğlu ile dünya evine girdi. Son olarak Melis İşiten 5 Aralık 2016 senesinde de Ada adını verdikleri kızını dünyaya getirmiştir.

melis işiten

YORUMLAR 4
  • damla 4 yıl önce Şikayet Et
    melis 1992 doğumlu değil. 1989lu. yanlış bilgi verilmiş.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Aklıma Bizim Turşular geldi. En iyisi ikinizi bir odaya kilitlemeli katıksız. Valla yettiniz artık. :(((
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Biriniz şaka yaptım desin.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah mutlu günlerinize geri dönersiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak