Almeda Abazi'den herkese örnek olacak sözler: Tolgahan Sayışman için...

2017 senesinde mutlu beraberliklerini nikah masasına taşıyan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi ikilisi, Arnavutluk ülkesinde yayınlanan Revistawho.com ile röportaj gerçekleştirdi. Tolgahan Sayışman'la evliliklerinin tadını doyasıya çıkaran Almeda Abazi, Efehan ismini koydukları oğlunu ilk defa kucağına aldığı anda hissettiği duyguları tüm samimiyetiyle paylaştı.

Almeda Abazi'den herkese örnek olacak sözler: Tolgahan Sayışman için...
Almeda Abazi'den herkese örnek olacak sözler: Tolgahan Sayışman için...
GİRİŞ 08.07.2019 16:40 GÜNCELLEME 08.07.2019 16:40

Gerek uzun bir zamandır hız kesmeden sürdürdükleri birliktelikleriyle gerekse aile yaşantılarıyla geniş bir kesimin takdirini ve beğenisini kazanan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman, Arnavutluk ülkesinde yayınlanan Revistawho.com ile röportajda bulundu. Yeni yayın döneminde TRT1’de izleyici kitlesini ağırlayacak Şampiyon isimli dizi projesinde yer almaya hazırlanan Tolgahan Sayışman sosyal medya platformu aracılığıyla eşi Almeda Abazi ile beraber revistawho.com adlı internet sitesiyle röportaj gerçekleştirdiğini takiplerine duyurdu.

 

 

Hercai'deki Akın Akınözü'den askerlik sonrası yankı uyandıran gönderi!

Esra Erol iki mutluluğu birden yaşadı! Aynı anda peş peşe gönderi...

 

 

Geçtiğimiz aylarda Efehan adını verdiği oğlunun hayata gözlerini açmasıyla babalık duygusunu tadan Efehan Sayışman, Instagram aracılığıyla röportajın kapak fotoğrafını yayınladı. Almeda Abazi ise röportajda minik bebeğinin doğum sürecinden şimdiye dek neler yaşadığını ve hissettiği en özel duyguları röportajda paylaşmayı ihmal etmedi.

Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda Abazi, anneliğin aslında hem yorucu hem de çok güzel bir duygu olduğunun altını çizerek, uykusuzluğun da en büyük zorluk olduğunu tüm samimiyetiyle dile getirdi. Almeda Abazi, “Tolgahan bana çok yardım etti ve bana yardım etmeye devam ediyor, bu yüzden minnettarım”şeklinde ifadelere yer vererek eşi için de güzel sözlerde bulundu.

Almeda Abazi, oğlu Efehan’ı kucağına ilk defa aldığı anla ilgili düşüncelerini de paylaşarak "Sadece yaşayanların anlayabileceği bir his. Daha önce yaşadığım her şeyi unuttum" sözlerini kaydetti.

Almeda Abazi, oğlu Efehan’ın hala emzirdiğini belirtip, iki yaşına gelinceye kadar da emzirmek istediğini vurguladı. Kilo mevzusunun kendisi için daima ikinci planda olduğunun cümlelerine ekleyen Almeda Abazi, kendinden ziyade Efehan ismini verdiği çocuğunun beslenmesine öncelik verdiğini ve şu an için diyete başlamadığını anlattı.

almeda abazi tolgahan sayışman efehan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı