Yasak Elma 49.bölüm 2.fragmanı: Kartlar yeniden dağıtılıyor! Şok hamle...

Yasak Elma 48.son bölümde (yeni sezon); Şahika, başta Halit olmak üzere Argun ailesine sözde iyi biriymiş gibi görünerek elinde oynatmaya başladı. Yasak Elma son bölümde; Gün geçtikçe Argun ailesinde söz sahibi olmaya ve kurallarını uygulatmaya başlayan Şahika'nın karşısına hiç beklemediği anda Yıldız engeli çıktı. Karnında Halit'in çocuğunu taşıyan Yıldız'ın geri dönmesiyle işlerin renginin değişmesinin ardından Yasak Elma 49.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 16.09.2019 14:59 GÜNCELLEME 16.09.2019 14:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 9 Eylül Pazartesi tarihinde yeni sezonuyla izleyici ekran başına kilitleyen Yasak Elma 48.son bölümde; Ender'in o gece sırra kadem basmasıyla beraber Şahika yokluğunu fırsat bilerek Argun ailesinin hayatının merkezine yerleşti ve bitip tükenmez kurallarıyla hakimiyet kurdu. Yasak Elma son bölümde; Karnında taşıdığı bebeğine zarar gelmemesi adına kendine yepyeni bir hayat kuran Yıldız, karşısına yaşamını yitirdiği zannedilen Ender'in sürpriz şekilde çıkıp akıl vermesi üzerine harekete geçek ortalığı sallayacak hamlede bulundu. Şahika ise Halit'in gözünü boyamak için annesinin ölümüyle içine kapanan ve kimseyle konuşmayan Erim'e anne şefkati gösterirken, Halit de adeta iyilik meleği gibi görünen tutum ve davranışlarına kanarak onunla bundan sonra aynı evde yaşama kararı almasının ardından Yasak Elma 49.bölüm fragmanı bekleniyor. Yıldız ise ansızın beliren Ender'in kendisine söylediklerinden sonra tam da Halit ve Şahika'nın nişanlandığı gün karşısına çıkıp kendisinden hamile olduğu gerçeğini açıklamasının akabinde Yasak Elma 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

yasak elma 49.bölüm fragmanı

YASAK ELMA 49.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata-Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’in üstlendiği ve yapımcılığında Fatih Aksoy’un bulunduğu MED Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında izleyicisini ağırlayan Yasak Elma 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YASAK ELMA 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 49.bölümüyle 16 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Ender’in kaybolmasının ardından, uzun zaman geçmiş ve Argun’ların hayatı tamamen değişmiştir. Şahika evin yönetimini ele geçirmiş ve bir korku imparatorluğu kurmuştur. Yiğit’i yanına alarak gizliden her şeyi ele geçirmeye çalışmaktadır. Hesaba katmadığı tek şey, Ender’in kaybolduğu gece ortadan kaybolan Yıldız’ın, ansızın ortaya çıkacak olmasıdır. Üstelik Yıldız yalnız da gelmemiştir.

YORUMLAR 1
  • yasemin 4 yıl önce Şikayet Et
    severek izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler