Cemre Uyanık'ın MasterChef hikayesi bitecek mi: Şaşkına uğratan açıklama geldi!

TV8'de birbirinden dişli rakiplerin yemek konusunda en iyi performanslarını ortaya koyduğu MasterChef'in yarışmacısı Cemre Uyanık hakkında bomba iddia ortaya atıldı. MasterChef Türkiye'nin iddialı ve yetenekli isimlerinden Cemre Uyanık'ın sosyal platformda programla ilgili tüm fotoğraflarını kaldırması ve resmi Instagram hesabını takip etmeyi bırakması diskalifiye edildiği iddiasını beraberinde getirdi.

Cemre Uyanık'ın MasterChef hikayesi bitecek mi: Şaşkına uğratan açıklama geldi!
Cemre Uyanık'ın MasterChef hikayesi bitecek mi: Şaşkına uğratan açıklama geldi!
GİRİŞ 20.11.2019 09:53 GÜNCELLEME 20.11.2019 09:53
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında geniş izleyici kitlesine sahip yarışma programı MasterChef Türkiye'nin yarışmacısı Cemre Uyanık'a yönelik gündemde yankı uyandıran bir iddia ileri sürüldü. Son dönemlerde MasterChef Türkiye yarışmasında gösterdiği başarıyla adından söz ettiren Cemre Uyanık'ın kişisel Instagram hesabı üzerinden programla alakalı bütün fotoğraflarını silmesi ve yine söz konusu programı resmi hesabını takip etmeyi bırakması akıllarda soru işareti bıraktı.

 

 

MasterChef yarışmacısının bu hamlesi üzerine kendisini yakından takip eden ve destekleyen hayranları tarafından ''Cemre Uyanık MasterChef'ten kovuldu mu, ayrıldı mı?'' soruları yöneltilmeye başlandı. Diğer taraftan son bölümlerde yarışmacı arkadaşlarıyla arasında tatsızlık yaşayan Cemre Uyanık'ın MasterChef'ten diskalifiye edildiği iddiası bomba gibi düşerken çok geçmeden bu söylentilere son noktayı koydu.

MasterChef yarışmacısı Cemre Uyanık hakkında ortaya atılan bütün iddialara açıklık getirerek; "Elenme falan yok, gençler sakin. Masterchef’ten ibaret değilim. Bundan sonra da bazı şeyler dışında ilgili paylaşım yapmayacağım. Bu ara biraz işime yoğunlaşmam gerekiyor" şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

MASTERCHEF TÜRKİYE CEMRE UYANIK KİMDİR?

MasterChef Türkiye isimli yarışma programıyla tanınırlık kazanan Cemre Uyanık, 27 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul'dan katılan başarılı ve yetenekli isim Cemre Uyanık, üniversite eğitimini aşçılık bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. 

Küçük yaşlardan itibaren Uzak Doğu mutfağına karşı ayrı bir ilgisi olan MasterChef yarışmacısı Cemre Uyanık, bu programda yer almasının sebebinin kendisini deneyimlemek olduğunu sözlerine ekledi. Öte yandan denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceği görüşünü savunmaktadır.

YORUMLAR 28
  • Ahmet... Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Eleme yemeklerinde...4 tabağın altına isimler yazılması gerekir...kimin hangi yemeği yaptığını bilmeden.... Oylama yapılmalı....1...2..3...4.. Tabaklara not verilmelidir...yoksa tek..tek. Tadım...adaletsizliklere yol açar...
    Cevapla
  • Merve 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne Suna sı oranın favorisi Butuhan ve Cemre üçüncüde Rıfat
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarışmanın favorisi benimde favorim tabiki suna olacak son dörde suna ekin cemre ve Batuhan kalacak diğerleri fasofiso❤️❤️❤️suna şampiyon ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • aysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Walla bu yarışma reyting için elinden geleni yapiyo gecen sene de kuş kafasi kesenlermi gormedik yapmayin boyle seyleerrr nolur
    Cevapla
  • banu 4 yıl önce Şikayet Et
    Cemre seni seviyorum nolur böyle bisi yapma❤
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje