Çukur, ekibini gittikçe genişletiyor! Diziye katılan Alara Turan gerçekte kimdir?

Televizyon ekranlarının kaliteli ve iddialı projeleri arasında önemli bir konum elde eden Çukur'a yepyeni bir isim daha transfer oldu. Seyircisini ters köşe yaşan sahneleriyle her dönemde ilgi odağı haline gelen Çukur dizisine genç ve yetenekli oyuncu Alara Turan'ın transfer olduğunun bilgisine ulaşıldı. Rol aldığı Kardeş Çocukları isimli yapımla beraber son dönemlerde yıldızı parlayan Alara Turan aslında kimdir?

Çukur, ekibini gittikçe genişletiyor! Diziye katılan Alara Turan gerçekte kimdir?
Çukur, ekibini gittikçe genişletiyor! Diziye katılan Alara Turan gerçekte kimdir?
GİRİŞ 25.01.2020 12:25 GÜNCELLEME 25.01.2020 12:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Senaryosunu Gökhan Horzum'un üstlendiği ve yönetmenliğinde Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli’nin yer aldığı AY Yapım imzasıyla Show TV ekranlarına taşınan Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Yapımcılığında Kerem Çatay ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun bulunduğu, hem genç ve başarılı hem de usta isimleri aynı projede buluşturan Çukur’a Alara Turan'ın katılması olayların seyrini değiştirecek.

Star TV ekranlarında geçtiğimiz aylarda final yaparak ekran serüvenini sonlandıran Kardeş Çocukları isimli yapımda Hayal rolünü üstlenen Alara Turan, sürpriz bir kararla Çukur dizisinin oyuncu kadrosundaki yerini alacak. Ve burada rol gereği Akın karakterinin eski kız arkadaşı olan Songül karakterini oynamaya hazırlanıyor.

ÇUKUR'DA SONGÜL ROLÜNÜ OYNAYACAK ALARA TURAN KİMDİR?

Alara Turan, 14 Eylül 1995 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur.

1.68 metre boya ve 58 kiloya sahip Çukur’un yeni oyuncusu Alara Turan Başak burcudur.

İlk defa oyunculuk alanında tecrübesini Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları isimli dizi projesiyle yaşayan Alara Turan burada Hayal karakterini oynamıştır ve Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban gibi isimlerle beraber aynı proje içerisinde yer almıştır.

çukur alara turan

YORUMLAR 10
  • ramo 4 yıl önce Şikayet Et
    Gömün bunuda çukura :)
    Cevapla
  • EdEplilEr 4 yıl önce Şikayet Et
    desenize fosfettik çukuru gibi diziye biri daha....
    Cevapla
  • Senin 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin devletin neden bunlara bir dur demiyor?!
    Cevapla
  • aDaPli 4 yıl önce Şikayet Et
    evet kardeşim katılıyorum elhamdülillah bir gün bile izlemedim izletmedim pis diziler bilinçli üretiliyor toplumu dejenere etmek için sağlam durmak lazım, pis arktan temiz su akmaz bunu bilmemiz lazım ailemize sahip çıkmamızın yanında emribilmaruf nehyi anelmünker yapmamız lazım yoksa kurunun içinde yaşlarda yanar selametle
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu,bu milletin köküne kibrit suyu döküyor bu diziler..Ateş eden vuran kıran adamlar ,karanlık,kadınlar,mafya özentisi tiplemeler,öfke ile bağıran çağıran cayraklar,.Aman efendim,dünya da örnekleri var,ne varmış yani. demeyin,tavşanda da dört ayak var diye eşeğin yükünü tavşana vuramazsınız..yaparım derseniz onları öldürmeyen ama bizim gibi bir toplumu kan kusturup öldüren virüs aşılamış olursunuz.
    Cevapla
  • misa 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden bunlar bir dur denilmiyor kardeşim neden!!!
    Cevapla
  • Pınar K. 4 yıl önce Şikayet Et
    Diziler yüzünden bir gün hep beraber çukura düşeceğiz.
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadini k8m napsin cok kisi tanimiyor bile.Sanki cansu dere gelmis gibi haber yapiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...