Mucize Doktor nerede çekiliyor: Hangi hastane, gerçek sahibi kim ve yeri? Berhayat...

İlk defa 12 Eylül 2019 tarihinde yayın serüvenine atılarak reyting sıralamasında zirveyi gören Mucize Doktor nerede ve hangi hastanede çekiliyor sorusu akılları kurcalamaya başladı. Savant Sendromu ve Otizm hastalığına karşı güçlü bir farkındalık bilinci oluşturan Mucize Doktor dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığı bilgisine ulaşmak isteyenler için Berhayat Hastanesi'nin yeri ve konumu!

Mucize Doktor nerede çekiliyor: Hangi hastane, gerçek sahibi kim ve yeri? Berhayat...
Mucize Doktor nerede çekiliyor: Hangi hastane, gerçek sahibi kim ve yeri? Berhayat...
GİRİŞ 15.02.2020 16:01 GÜNCELLEME 15.02.2020 16:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor, ''Good Doctor'' adlı bir Kore yapımından uyarlanan bir dizi olma özelliği göstermekle beraber Savant Sendromu ve Otizm hastası Ali Vefa karakterinin hastanede başından geçen olaylar zincirinin ve trajik yaşam öyküsünü konu olarak işlemektedir. Şimdiye kadar alışılagelmişin dışında bir olay örgüsüne sahip bir proje olan ve etkileyici sahneleriyle izleyicisinin duygularına hitap eden Mucize Doktor dizisi nerede ve hangi hastanede çekiliyor sorgusu medya gündeminden düşmüyor. İşte, Kore dışında Amerikan ve Japonya versiyonun yayınlanmasıyla beraber ülkemizde de ciddi ölçüde rağbet gören Mucize Doktor çekimlerinin nerede yapıldığı sorgusuna yanıt arayan dizi severlere özel Berhayat Hastanesi'nin yeri ve konumu...

MUCİZE DOKTOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tıp fakültesini birincilik derecesiyle tamamlamasının ardından umudunu asla kaybetmeyip bin bir güçlükle hastanede Ferman Hoca'nın yanında asistan doktor olarak hayalindeki mesleği yapmaya başlayan Ali Vefa'nın öyküsünün anlatıldığı Mucize Doktor dizisinin nerede ve hangi hastanede çekildiği konusu yakın mercek altına alındı. 

MUCİZE DOKTOR'DA ADI GEÇEN BERHAYAT HASTANESİ'NİN YERİ VE KONUMU...

Esasına bakıldığında Mucize Doktor dizisinde bahsi geçen Berhayat Hastanesi yalnızca kurgulanmış bir isimdir, gerçek hayatta böyle bir hastane adı bulunmamaktadır. Bununla beraber dizinin çekimleri, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan Pendik ilçesindeki Medical Park hastanesinde gerçekleştirilmektedir.

 

 

Mucize Doktor adlı yapımın yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlenirken, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut kaleme almaktadır. Yapımcılığında Faruk Bayhan'ın yer aldığı MF Yapım imzasıyla her perşembe günü yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına geçen Mucize Doktor, Good Doctor adlı Kore dizisinden uyarlanmaktadır.

YORUMLAR 2
  • furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    vay anansını
    Cevapla
  • Nuray 3 yıl önce Şikayet Et
    Tmm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...