Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21.bölüm fragmanı: Kurunun yanında yaş da yanıyor! Topluca...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20.son bölümde; İkilinin tüm engelleri aşıp uzun yıllar sonra hayallerini gerçekleştirmeye ramak kala yeni bir krizin daha doğması olayların seyrini değiştirdi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; Kuzey'in bir anda kendini kaybedip kıskançlık duygusuna engel olamaması sonucu hiç hesapta olmayan tehlikenin eşiğine sürüklenmesine neden oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 14.02.2020 12:45 GÜNCELLEME 14.02.2020 12:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

8 Şubat Cumartesi tarihinde Show TV ekranlarında yayına giren Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20.son bölümde; Kuzey, sevdiği kadın Yıldız'la beraber aynı yastığa baş koymak, tam da istedikleri ve hayal ettikleri gibi bir yuva kurabilmek için karşısına çıkan engellerin her birini aşmaya bu kez gerçekten kararlıdır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; Yıldız'ın ailesinin ikna olabilmeleri açısından elinden geleni ardına koymayan ve bin bir güçlükle kavuşma planı gerçekleştiren Kuzey, bütün hazırlıkları tamamlayıp kız istemeye gittikleri esnada bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Her ne kadar ailesinin onayını alamamaları nedeniyle kavuşma planı büyük bir hüsranla sonuçlansa da birbirinden asla vazgeçmemeye yemin etmiş ikilinin beraber Kapadokya seyahatine çıkmalarının ardından Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21.bölüm fragmanı bekleniyor. Gittikleri yerde keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşamaları olumsuzlukların izlerini silip atarken Kuzey'in raydan çıkıp kıskançlığını kontrol edememesi üzerine büyük tehlikeyle burun burun gelmesinin akabinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 21.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi başarılı isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21.bölümüyle 15 Şubat tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak.

YORUMLAR 7
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    çok neşeli bir dizi.güldürüyor insanı.gülmeye ihtiyacımız var.belgesel izlemiyoruz sonuçta film bu.çok başarılı oyuncu kadrosu çok iyi mükemmel bir dizi nokta.
    Cevapla
  • Doğruluk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki insanlarımızı dizi saçmalıklarıyla yıllardır monotonlaştırarak bomboş bir şekilde oyaladılar ve hala bu devam etme.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Basroldeki kizin güzelligi bakmaya deger
    Cevapla
  • Vetswl 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kız dediğin evli bir eş.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    insana katacağı hiçbir artısı olmayan saçma bir dizi. Cok boş bir yapım
    Cevapla
  • Eleştirmen... 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten diğer diziler size çok şey katmış sanki.! İnsanların gülmeye ihtiyacı var gülmek için saçma olması lazım.!!!
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar