Digiturk resmen açıkladı: Tüm dizi, film ve spor kanalları ücretsiz

Digitürk'ten milyonlarca kişinin beklediği açıklama geldi. geldi. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Digiturk, ertelenen spor müsabakaları yeniden başlayana kadar, tüm dizi ve film kanalları spor paketinin üyelerine ücretsiz olacağını açıkladı.

Digiturk resmen açıkladı: Tüm dizi, film ve spor kanalları ücretsiz
Digiturk resmen açıkladı: Tüm dizi, film ve spor kanalları ücretsiz
GİRİŞ 23.03.2020 18:57 GÜNCELLEME 23.03.2020 20:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koronavirüs nedeniyle evde kal kampanyasına bir destek de TV platformu Digitürk'ten geldi. Digitürk, ertelenen spor müsabakaları yeniden başlayana kadar, tüm dizi/film kanalları ve spor paketini üyelerine ücretsiz erişimine açtığını duyurdu.

 

 

Digiturk'ten yapılan açıklama şöyle;

"Koronavirüs salgını nedeniyle herkese evinde kalmasının tavsiye edildiği bu dönemde Digiturk, çeşitli paketlerini yükselterek üyelerinin daha fazla eğlence içeriğine erişebilmesini sağlıyor.  Önümüzdeki dönemde, spor karşılaşmaları yeniden başladığında, Digiturk spor paketi üyeleri, ertelenen tüm karşılaşmaları izleyebilecek.

 

 

beIN ayrıca, Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) Koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemlere ilişkin tavsiyelerini destekliyor ve daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oluyor.

BeinSport ücretsiz

Bugün itibariyle Digiturk, mevcut üyelerine ve yeni üye olacaklara aşağıdakileri sunuyor:

Ertelenen spor müsabakaları yeniden başlayana kadar, Digiturk'ün tüm dizi ve film kanalları spor paketi üyelerinin ücretsiz erişimine açıldı.

Mart ayı sonuna kadar eğlence içeriklerinin tamamı, beIN CONNECT üzerinden, tüm Digiturk üyelerinin ücretsiz erişimine açıldı. Koşullara bağlı olarak bu sürenin uzatılması Nisan ayında tekrar değerlendirilecek.

beIN CONNECT'e yeni üye olacak herkese tüm eğlence içerikleri 1 ay boyunca ücretsiz sunuluyor. Koşullara bağlı olarak bu sürenin uzatılması tekrar değerlendirilecek.

Spor dışı paketlerden herhangi birine yeni üye olacaklar, Digiturk'ün eğlence kanallarını 3 ay ücretsiz olarak izleyebilecek."

YORUMLAR 3
  • Mehmet Iğdırlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne ayaksınız ya... gisin paranıza bakın. Spor yok kanal bedava, maç başlayınca yasak... gel de gülme,
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    spor mu kaldı hayat durdu bunlar sonra ücretsiz diyorlar şakacılar sizi
    Cevapla
  • akm 4 yıl önce Şikayet Et
    yapma yavv ne kadar mutlu olduk bilemezler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...