Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanıyla ekrana döndü mü: Sevilen dizinin yayın tarihi belli mi?

Duygulara hitap eden etkileyici sahneleriyle seyircisinin yüreğini ilmek ilmek işleyen Sefirin Kızı 15.son bölümde; Nare, öğrendiği gerçek karşısında dev okyanusun hırçın dalgalarında boğulurcasına acı çekti. Sefirin Kızı son bölümde; Bu kez yaptığı kabul edilemez hata yüzünden kendini geri dönüşü olmayan bir yolda bulan Sancar canından çok sevdiği Nare'yi tamamen kaybetti. Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 27.04.2020 09:44 GÜNCELLEME 27.04.2020 09:44
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sefirin Kızı 15.son bölümde; Uzun yıllar sonra evladına gerçek bir baba olabilmenin mutluluğunu doyasıya yaşayan Sancar için işler yoluna girmeye başladığı esnada tahammül sınırını aşan hatasının bedelini en ağır şekilde ödeyerek yerine kimseye koyamadığı Nare'yi kaybetti. Sefirin Kızı son bölümde; Uğruna her şeyini ortaya koyduğu kızının mutluluğuna gölge düşürmekten korkan Sancar'ın bir kez daha babasız kalıp aynı acılara yaşamaması için elini kana bulamaktan vazgeçse de yeni kriz daha kapısını çaldı.

Mucize Doktor 29.bölüm fragmanı neden çıkmadı: Haftaya dizinin yeni bölümü ekranda olmayacak mı

Diğer taraftan yaşananlar karşısında sabrı taşan Gediz'in sinirlerini kontrol edemeyip büyük bir patlama yaşayarak tüm olayların sorumlusu olarak gördüğü Akın'ı öldüresiye şiddete maruz bırakırken, Menekşe'nin hamilelik açıklamasının konakta soğuk rüzgar estirmesinin ardından Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı sorgulaması yürütülmeye başladı. Sancar'ın gerçekleştirdiği itirafla beraber Menekşe'den bir bebek beklediğini öğrenen Nare'nin dünyası başına yıkılırken, Nasuh tövbesi ederek onun adını bir daha asla anmayacağının özellikle altını çizip kapı dışarı etmesinin ekrana taşındığı Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı tutkunlarının karşısına geçti mi?

Doğduğun Ev Kaderindir neden yok & Net başlangıç tarihi açıklandı mı: Haftaya TV8'de olacak mı?

 

SEFİRİN KIZI 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı.

SEFİRİN KIZI'NDA GÖZÜ YAŞLI NARE HAYATININ ŞOKUNU YAŞIYOR...

 

SEFİRİN KIZI 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 16.bölümün ne zaman yayınlanacağı noktasında yapımcı tarafından henüz kesin tarih bilgisi verildi. Yeni bölüm yayın tarihi duyurulur duyurulmaz içeriğimizde yer verilecektir...

YORUMLAR 19
  • Nirvana 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi gercekten cok güzel ailecek, beğenerek izliyoruz insallah erken tarihte baslama karari alinir
    Cevapla
  • Nenfagura Sepulveda 3 yıl önce Şikayet Et
    Please let the zifirin kizi show episode 16. Thank you
    Cevapla
  • Cennet Zade 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi Neslihan Ata gül oskarlik oyuncu. Güzelliğiyle de oyunculuguylada.e
    Cevapla
  • Ozlem 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bi dizi
    Cevapla
  • Gullu yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Gullu yıldız bence cok guzel dızı nare uzun sure acı cekmez ınsallah cocugunu alsın karısını bosasın bu olmayan bısey deyılkı sancarla nareyı coooooook sevıgorum rollerını cok guzel oynuyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...