Bakan Şahin, Uğur Işılak ile şarkı söyledi

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, sanatçı Uğur Işılak ile birlikte "Haydi Anadolu" şarkısını seslendirdi.

Bakan Şahin, Uğur Işılak ile şarkı söyledi
Bakan Şahin, Uğur Işılak ile şarkı söyledi
GİRİŞ 21.07.2013 13:23 GÜNCELLEME 21.07.2013 13:23

Şahinbey Parkı'nda düzenlenen ve yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı Ramazan etkinliğine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, sahneye çıkarak sanatçı Uğur Işılak, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Şamil Tayyar, Mehmet Sarı, Ali Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğu ve Bosna Hersek Gorajde Belediye Başkanı Muhammed Ramoviç ile birlikte 'Haydi Anadolu' şarkısını seslendirdi.

"ÇANAKKALE TÜRKİYE İÇİN NEYSE, GORAJDE BOSNA İÇİN ODUR"

Bosna Hersek Gorajde Belediye Başkanı Muhammed Ramoviç, "Fatih Sultan Mehmet'in Bosna'ya giriş yaptığı Goraj'den sizlere selamlıyorum" diyerek gecede konuşmasına başladı. Başkanı Muhammed Ramoviç, "Çanakkale Türkiye için neyse Goraj'de Bosna Hersek için odur. Türkiye her zaman bizim anavatanımız olmuştur. Bizleri davet ettiğiniz ve ramazan ayında aranızda olmak bizim için gurur vericidir." dedi.

Şahinbey Belediyesi'nin kardeş belediyesi Bosna Hersek Gorajde Belediyesi Sel Sebil İlahi Grubu seslendirdikleri eserlerle katılımcılara keyifli saatler yaşattı. Bosna Hersek'ten gelen ezgi sanatçısı Armin Muzaferija'nın sahne aldığı gecede, Hafız Sefa Taşkesenlioğlu hoca Kuran-ı Kerim tilaveti sundu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var