4 eşli 32 çocuklu Halit Tekin'in hedefi 50 çocuk

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde 4 eşi 32 çocuğu bulunan 54 yaşındaki Halit Tekin, çocuk sayısını 50'ye çıkarmak istediğini söyledi.

4 eşli 32 çocuklu Halit Tekin'in hedefi 50 çocuk
4 eşli 32 çocuklu Halit Tekin'in hedefi 50 çocuk
GİRİŞ 30.10.2014 14:57 GÜNCELLEME 31.10.2014 12:40
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İlk evliliğini 1982'de o tarihte 15, şimdi 47 yaşında olan Nihal Tekin ile yapan Halit Tekin, daha sonraları şimdi 41 yaşında olan Gül Şaşar ve Zekiye Koğu, ardından da şimdi 54 yaşında olan Fatma Budak'la dini nikahla birlikte yaşamaya başladı.

4 eşinden toplam 32 çocuğu olan ancak biri 6 ay önce ölen Halit Tekin, ilk eşi Nihal'in 27 Ekim'de doğum yapmasıyla yine 32 çocuk sahibi oldu. Ailenin yeni üyesine 'Ahmet' adını verdiğini belirten Halit Tekin, "Çocuklarımdan biri 6 ay önce öldü, halen 12'si erkek 32 çocuğum var. Onları çok seviyorum. Sağlığım el verirse, Allah kısmet ederse çocuk sayısını 50'ye çıkarmak istiyorum" dedi.

HER EŞE AYRI EV

İlk eşi Nihal'den 5, ikinci eşi Gül'den 14, üçüncü eşi Zekiye'den 5 ve dördüncü eşi Fatma'dan 8 çocuğu bulunan Halit Tekin, eşler arasında herhangi bir sorun yaşanmadığını ve her birisi için ayrı ev tuttuğunu söyledi. 5 çocuğunun evlendiğini ve bunlardan da 18 torun sahibi olduğunu belirten Tekin şunları anlattı:

"Yerel organizasyonlarda şarkı söyleyerek para kazanıyorum. Eş, çocuk ve gelinlerim ve torunlarımla birlikte toplam 60 kişilik bir aileyiz. Bir eve sığmadığımız için her aile ayrı bir evde yaşıyor. Hepimiz gül gibi geçinip gidiyoruz. Çocuklarımın isimlerini ezbere biliyorum, hepsini çok seviyorum. Onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Her fırsatta çocuklarımla beraber oluyorum."

Kaymakamlıktan yardım bekliyorlar

Eşlerden Zekiye Tekin ise tüm aile fertlerinin huzur içerisinde yaşadığını, eşler ve çocuklar arasında da hiçbir sorun olmadığını belirterek, "Kalabalık nüfusa sahibiz. Ailenin ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlandığımız günler oluyor. Kış geldi. İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapılıyor. Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan yardım bekliyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 43
  • Barış 9 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki cahil bir herifin teki, insan az da olsa önünü görebilmeli 4 eş alıp 32 çocuk yapmak marifet değil....! Önemli olan tek çocuk bile olsa ona güzel bir gelecek sunmak, kaldı 32 çocuğun bakımı ve eğitimi senin yiyemeyeceğin .... altına yatmaktır. Zorda kalınca da sevmediğiniz devletimizden reklam yaparcasına yardım istersiniz sizin yatacak yeriniz yok...Allah o çocuklara yardım etsin. Bu adama da bu sebepten ötürü dava açıp kısırlaştırmak en iyisi......
    Cevapla
  • eröl 9 yıl önce Şikayet Et
    derdin neyidi kardesim dört hanım aldın okadar çocukl geçim isdiyon
    Cevapla
  • engin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum da herkes eş ve çocuk sayısıyla ilgili yorum yazmış,herkes hayatından memnunsa ve nikah varsa bence sıkıntı yok :) adamın kapısında Mercedes var,4 kadına ayrı ev açmış ama kadınlardan biri Kaymakamdan Kömür istiyor ! bedavacı zihniyete bakar mısınız.
    Cevapla
  • ali al 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz iki çocuğa bakamıyoz
    Cevapla
  • ibilgili 9 yıl önce Şikayet Et
    ey feministler neredesiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu