IŞİD'ten Türkiye'ye küstah tehdit!

IŞİD Süleymanşah'ın 3 gün içinde boşaltılmasını istedi ve tehdit etti.

GİRİŞ 21.03.2014 19:52 GÜNCELLEME 22.03.2014 15:27
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Muhammet Taşçılar'ın haberi

Suriye'de iç savaş devam ederken Şanlıurfa'nın Birecik sınırları yakınlarında bulunan Süleymanşah Türbesi Irak Şam İslam Devleti örgütünün tehdidi altında.

Irak Şam İslam Devleti Örgütü dün gece yayınladığı bildiride Süleymanşah Türbesi 3 gün içinde boşaltılıp Türk bayrağı indirilmediği takdirde türbeyi yerle bir edecekleri tehdidinde bulundu.

Örgüt sözcüsü Youtube üzerinden yayınladığı videoda "Süleymanşah türbesinde ki Türk askerleri orayı boşaltması için 3 gün süre veriyoruz. 3 gün içinde türbeyi boşaltıp Türk bayrağını indirmedikleri takdirde türbeyi yerle bir edeceğiz." diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 63
  • hakan asil 10 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün askerlerini yollayın savunma yapsınlar. Öyle meydanlarda trübünlerde veya özellikle sosyal medyada klave erkeği Atatürkün askerim diyen, zulüm 1453 de başladı diyen, Belediye otobüsü yakacak kadar gözü kara delikanlı! olan, Vatandaşın evini arabasını iş yerini talan etmekde mahir olan, dhkp c pijleri ile kol kola giren, ağaç sevdası uğruna Apo itinin pekakası ile gezi ye giden sözüm ona ATATÜRKÜN ASKLERİ ni yollayın. Silaha gerek yok, molotof ları vardır, sapan taşları vardır. Ordumuzu yormayın oraya kadar. Hatta uçakla onları aşağı indirin ordan direk İŞİD e dersini versin gelsin bu babayiğitler.
    Cevapla
  • AHMET KAHRAMAN TAŞDELEN 10 yıl önce Şikayet Et
    SENİ BÖYLE ZAMANLARDA DAHA ÇOK ARIYORUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜM NUR İÇERİSİNDE YAT ...... allah ıma hamd olsun ki bu vatan için hala kendini hiçe sayabilecek bir nesil hala var ....
    Cevapla
  • ahmet eyup 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE ÜSTÜNDEN OYNAN OYUNLAR 1. bismillahirrahmanirrahim.. Öncelikle sunu belirtmek isterimki İŞİD le alakalı olarak İŞİD in elkaideyle baglantısı yoktur .. eymen el zevahiri bunu acıklamıstır.. İŞİD suriyede fıtne cıkaran elnusraya karsı savasan ( el nusra türkiyenın dostudur ) İŞİD kendısıne gore ıslamı cıhat örgütü adı altında kafasına gore eylemler yapmaktadır ve lütfen İŞİD le serefli suriye direnişini bır kefeye koymayın kaldıkı İŞİD artık suriyede zayıflamıştır elhamdülillah bu yüzdendirki ses getirmek için yani gündem oluşturmak için son cırpınışlarını yapıyor .. ancak milletimiz ve yönetimimiz sunu bilmelidir ki buda bı tezgahtır elkaide vede suriye direnişiyle bizi karşı karşıya getirmek istiyorlar sanki İŞİD sureye direnişinin baş aktöriymiş gibi lanse edilmeye çalışılıyor.. son olarak diyecegim şudur ki İŞİD fitne cephesidir el kidenin ve suriye direnişinin onlarla bir ilgiside yoktur.. AHMET EYUP Ortadoğu uzmanı ve islami siyasi ve mezhepler uzmanı..
    Cevapla
  • ibrahim KAPÇAK 10 yıl önce Şikayet Et
    Her halükarda çamur atmak!. Önce Işid'le dirsek temasına geç taktik ver,sonra hükümet Suriye'dek,i vatan toprağını savunmak için kuvvet gönderirse savaş çıkartmakla suçla, eğer göndermezse de bir avuç çapulcu vatan toprağımızı darmadağın etti hükümet seyretti de. Hiç kusura bakmayın 1 m karede olsa, senin çapulcularında oraya gidip oradakilere destek verse yinede o vatan toprağı çiğnetilmez.
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye böyle bisey istemiyorsa isid o aciklamayi yapamaz. bu kukla oyunu ülkemiz ucurumun kenarinda atesle dans ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!