İsrail'den hava saldırısı: 6 ölü!

İsrail'in, Refah kentine düzenlediği son hava saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

İsrail'den hava saldırısı: 6 ölü!
İsrail'den hava saldırısı: 6 ölü!
GİRİŞ 11.07.2014 08:25 GÜNCELLEME 11.07.2014 08:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail'in, Gazze'nin güneyinde bulunan Refah kentindeki iki eve düzenlediği hava saldırılarında 6 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in, Refah kentinde iki eve düzenlediği hava saldırılarında 5'i aynı aileden 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin yaralandığını söyledi.

Görgü tanıkları da İsrail savaş uçaklarının, Refah kentinde Gannam ailesine ait 4 katlı binaya saldırı düzenlediğini ifade etti.

Böylece İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin çeşitli bölgelerine hafta başından beri düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 98'e, yaralananların sayısı 594'e yükseldi.

Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr, 2 Temmuz'da Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılmış ve diri diri yakılarak öldürülmüştü. Olayların tırmanmasıyla İsrail, pazartesi günü Gazze'ye yönelik "Koruyucu Hat" adı altında operasyon başlattığını duyurmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • ahmet ak 9 yıl önce Şikayet Et
    neden sadece şehit haberleri. neden sadece olayın zulüm tarafını gösteriyor siyonistleri sevindiriyor ve müslümanları üzüyorsunuz halbuki filistin şanlı direnişi ile israide bu gübne kadar siren çalmayan yerlerde siren çaldırtmıştır ben gorion hava alanını vurmuştur tel avivi vurmuştur bu başarıları neden haber yapmıyorsunuz siyonistler bunun bilinmesini istemiyor
    Cevapla
  • aynur bak 9 yıl önce Şikayet Et
    Filler Tepişiyor Çimenler Eziliyor... Sözümona medeniyet ülkeleri.. Batı.. Sömürge Vampiri.. IRkçılar Din Ayrımı yapanlar Bütün kötülükler bu devletlerde.. Bitsin bu bebek çocuk kadın erkek SİVİL ölümleri..
    Cevapla
  • aynur bak 9 yıl önce Şikayet Et
    3 Yahudi için Binlerce Filistinli?. Allahım bitsin artık bu zülmler.. Sen İsrail Hükümetini helak et.Suriye hükümetini helak et..
    Cevapla
  • Aziz Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    millet iyice duyarsızlaşmış. online yayınlayın ki canlı canlı görsün millet. ''şiddetli kınıyoruz''
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Mursi’nin darbeden önceki son konuşması adeta bir vasiyet gibi,, Peki darbenin arkasında kimler var düşünen varmı?. İSRAİL,İNGİLTERE, AVRUPA CEHENNEM SİZİN İÇİN Hakkı ve hukuku korumanın bedelini gerektiğinde canıyla, hayatıyla ödeyebileceğini söyleyen Mursi, “Sizleri, çocuklarımızı; bizden sonra gelecek evlatlarımızı korumak istiyorum. Kızlarımız, geleceğimizin anneleri! Onlar çocuklarına anlatacaklar, ‘Adamdılar’ diyecekler.” şeklinde konuşuyor. “Hiçbir zaman haksızlığa boyun eğmeyin. Hiçbir zaman alçalıp boyun eğmeyin. Vatanımızdan, hukukumuzdan, haklarımızın ve dinimizden en ufak taviz vermeyin.” diyen Mursi, “Bu haklarımızın bedeli için benim kanım akacaksa, ben bu kurbanı vermeye hazırım. Allah her şeye kadirdir. Kimse sizi aldatmasın. Sakın aldanıp tuzaklara düşmeyin.” diye devam ediyor ve şu duayı okuyor: “Ey Rabbimiz! Bizi doğru yola ilettikten sonra kalplerimizi haktan saptırma. Bize kendi katından rahmet ihsan eyle. Çünkü sen çok ihsan edicisin!” Mursi’nin konuşması Yusuf Suresinden bir ayetle son buluyor. Allah buyuruyor: “Allah emrinde galiptir. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler.”
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!