Şebbihalardan bir gence kan donduran işkence

Suriye'de sivil halka kan kusturan Esed'e bağlı milis gücü Şebbihaların işkence ederek öldürdükleri bir gencin görüntüsü internete düştü.

GİRİŞ 11.01.2013 11:19 GÜNCELLEME 12.01.2013 06:19
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Görüntülerde genci yere yatıran silahlı askerler, kafasına demir çubuklarla vurarak işkence ediyor. Kan donduran görüntülerde acımasızca genci demir çubuk ve tekmelerle tanınmayacak hale getiren Şabbihalar, "Sen şehit olmak istiyorsun. Senin Kur'an'ın da Peygamberiniz ile cennette aynı sofrada kahvaltı edeceğini mi yazıyor?" diyerek alay ediyorlar. Ardından Peygamber Efendimiz'e (s.a.v) hakaret ediyorlar.

Aldığı darbeler sebebiyle kan revan içinde kalan genç kafasına gelen darbeleri engellemeye çalışırken, bir Şebbiha eline aldığı demir çubuklarla vurarak, "Ne kadar vursak buna bir şey olmuyor. Diğer tarafa götürüp kafasına bir kurşun sıkın." diyor. Tekbir getirerek en kutsal değerlere alay edip hakaret ve küfretmekten geri kalmayan şebbihalar, "Kafasına kurşun sıkarak Peygamberi Muhammed ile buluşturun. Ya da İsa ile..." diyerek hakaret ve küfürlere devam ediyor.

Acımasızca gence işkence uygulamaya devam eden silahlı çete üyelerinden biri yerde can çekişen gencin kafasına eline aldığı briket ile vuruyor. Bir kaç defa briketlerle kafasında darbe alan gence başka bir şebbiha elindeki silahla kafasına ateş ediyor. Ölmesinden sonra gencin cesedine vurmaya devam eden silahlı askerlerin, "İşte seni istediğin hurilerine kavuşturduk" diyerek küfrettikleri görülüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 37
  • senem 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi vicdana sigdirdiniz merhametinizi iki tane kız çocuğum var izlerken gözyaşlarına boguldum Acaba anneleri görüp de ne yaptı evladimiz yere düşse içimiz yanar allah hepinizden bunu hesabını soracak allah bu iskencelererle efat eden kardeşlerime rahmet eylesin allah yakınlarına sabit versin bi insanlığın başına gelebilecek en zor şey... sözün bittiği yer....
    Cevapla
  • Arif EREN 11 yıl önce Şikayet Et
    şehit ve yahut .... her ne olursa olsun hikmet aramak gerekiyor. arkadaşın biri recm den bahsetmiş. eğer öyle ise adalet yerini bulmuş deriz. eğer haksız yere katledildi ise ALLAH onlar için iki şehit sevabı vereceğini söylemiştir. her ikisinde de hikmeti görmek gerekmektedir. önce ne diyeceğimi bilemedim. farklı duygular içine girdim. bunu düşündükten sonra rahatadım. zalimliklerini ALLAH onların yanına koymayacaktır. inşALLAH.
    Cevapla
  • CEVAT ÖNER 11 yıl önce Şikayet Et
    nurettin gül e. yani bu recm görüntüsü olabilir mi diyorsunuz. çok yanlış. recm cezası islamda vardır, çokta başvurulan bir yol değildir, şeriatın olduğu yerde en son çare uygulanır. 1- suriye şeriat devleti mi, hangi mahkeme hangi delillere dayalı bu cezayı vermiş olabilir 2- recm inde bir adabı var, böyle barbarca insan öldürülemez. 3- recm uygulamasına yetkili görüntülerdeki dine küfreden, öldürülene hakaret eden caniler herhalde olamaz.
    Cevapla
  • zahide özkan 11 yıl önce Şikayet Et
    argümanlar. şimdi burda görüyorum bunların tekbir getirerek bu kişiyi böyle öldürmesi bazılarının bunların muhalf olabileceğini düşünenler olmuş . anadili arapça olan biri olarak diyorumki hayır ,asla çünkü biri dalga geçerek diyorki hadi lan tekbir getirin,ve öldürdükten sonrada şimdi bu hurilerin yanına gider demi diye soruyor .şimdi bir böyle vahşi bir katil kendi inandığı argümanlarla değil öldürdüğü kişinin inandığı argümanlarla dalga geçer nusayrilerde ahirete değil reenkarnasyona inanıyor ve huri meselesi çok büyük bir ihtimalle ALLAH inancı bile olmayan nusayrilerin değil ordaki sünni muhaliflerin kullandığı bir söylemdir ALLAHınız nerde diye soran şebbihaların bir yandan tekbir getirmeleri çok manidar birşeydir bunu herkes anlamaz
    Cevapla
  • MERT*OL 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bu aynı milletten olan kardeşleri birbirine düşenlerin belasını versin.... bu ölümleri bir de propaganda olarak kullanırlar... hem sebep olur hem propaganda malzemesi yapacak fitne sahiplerinden bu ülkede iç karışıklık çıkaranlardan hesap sorsun rabbim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor