CHP'nin ilk gönüllü Köşk adayı bakın kim?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti grup toplantısı sona erdi. CHP'nin ilk gönüllü Köşk adayı Kamer Genç oldu.

CHP'nin ilk gönüllü Köşk adayı bakın kim?
CHP'nin ilk gönüllü Köşk adayı bakın kim?
GİRİŞ 20.04.2014 10:26 GÜNCELLEME 20.04.2014 15:03
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Parti Genel Merkezi'nde toplanan CHP Meclis Grubu toplantısı yedi saat sürdü. Toplantıda genel olarak seçim değerlendirmesi yapıldı ancak ağırlıklı gündem "Cumhurbaşkanlığı seçimi ve CHP'nin olası adayı" oldu.

Bazı milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'nun "Adayımızın siyasi kimliği olmayacak" açıklamasına atıfla "Adayımız siyasi ve mutlaka CHP'li olmalı. Bu salonda bile aday olabilecek en az 10 isim var" dedi.

Kılıçdaroğlu ise bu itirazlara "Bu konuyu daha ileriki günlerde ele alacağız. Soğukkanlılıkla süreci götüreceğiz. Acele etmeyeceğiz" diye yanıt vererek daha sert tartışmalar için ilerideki toplantıları işaret etti.

Toplantıda, CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayını belirlemesi kararlaştırıldı.

'HERKES BENİ KÖŞKTE GÖRMEK İSTİYOR'

Toplantıda söz alan Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Cumhurbaşkanlığı'na aday olmak istediğini belirterek, "Yurtiçinde yurtdışında nereye gitsem herkes beni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. AK Parti'nin hakkından ben gelirim. Partim izin verirse aday olmak istiyorum. Seçimi alacağıma da inanıyorum" dedi.

YORUMLAR 33
  • yusuf sanli 10 yıl önce Şikayet Et
    ben adayi buldum. Kilictar oglunu aday yapin yakisir köskün yolunu sasirir chp genel merkezine gider almanyaya giderken arnavutluga ucar hukumeti avrupaya amerikaya sikayet eder
    Cevapla
  • mahsun sakin bilir 10 yıl önce Şikayet Et
    haberin başlığı harika. Hakikaten bu adam CeHaPenin ve meclisimizin millete şakası. Birde köşke çıkarsa Artık sabah akşam çiçek sular...... :D
    Cevapla
  • Orhan Kalkan 10 yıl önce Şikayet Et
    TOSUN PAŞA... bende aday oliyim sende ol hepimiz cumhurbaşkanı olalım demi Kamer Genç :))
    Cevapla
  • sami tümer 10 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanlığı. her cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylığını koyar zaten dikkate almaya deymez
    Cevapla
  • Kubilay AFŞAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın kendi haline. Kimse karışmasın, hatta destek çıkalım da aday olup o da Recep Tayyip Erdoğan karşısında ağzının payını alanlar kervanına katılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu