CHP'yi karıştıran 'özel' kalem

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Başdanışmanı Boysan Yakar'ın renkli görüntüleri tartışma yarattı.

CHP'yi karıştıran 'özel' kalem
CHP'yi karıştıran 'özel' kalem
GİRİŞ 05.10.2014 08:45 GÜNCELLEME 05.10.2014 08:51
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnöbü, eşcinsellere destek veren Boysan Yakar'ı, özel kalem müdürü yaptı. Taksim'deki LGBT yürüyüşünde renkli kıyafetlerle dikkat çeken Yakar, partide tartışma yarattı.

YÖNETİM RAHATSIZ

Şişli Belediye Başkanı İnönü'nün baş danışmanı Yakar'ın CHP Genel Merkez'den gönderildiği öğrenildi. Yakar, geçen Temmuz ayında İstanbul Taksim'de yapılan 12. İstanbul LGBT Onur Yürüyüşü'ne katıldı. Eşcinsellere destek verdi. 

İnönü'nün özel kalem müdürlüğü görevini de yürüten Yakar'ın fotoğraflarının ortaya çıkması, Şişli Belediyesi Meclis üyeleri ve başkan yardımcıları arasında rahatsızlık yarattı. 

Boysan Yakar'ın, Başkan yardımcılarından da fazla yetkilere sahip olduğu iddia edildi. Makam arabası ve sekreteri olan Yakar'ın, başdanışmandan çok Belediye Başkanı gibi hareket ettiği iddia edildi. 

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 13
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... kılıçtaroğlunuda böyle görmek istiyorum çok renksiz bir siyasetçi kıyafetleri rengareng olsun bari=)
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    chp bu islam olunca arabin kulturu olur bas ortusu simge olur kur an eski kitaptir peygamber arap saiiridir . amma soz konucu chp li azinlik lar olunca gay lik ozgurluk oz irade olur basortusu baski sonucu dur alkol komar 13 undeki kizlarin 30 yasindaki adamlar ile cinsel iliskisi modernlik olur amma 13 undeki islami secen kiz baski altinda dir oz iradesi olamaz uzatmaya gerek yok chp iste nerde pislik bi durum var ise chp altindan cikar
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. CHP yuzde 70% boyle tiplerle dolu zaten, CHPye zaten oy atanlar belli, aleviler ve rumlar. Gercek bir Turk bu partiye oy atmaz, bakmayin kendilerine Turk dediklerine bunlar RUM dan baska birsey deyiller, Osmanli zamanindan kalmis devsirmeler bunlar.
    Cevapla
  • Cenk Coşar 9 yıl önce Şikayet Et
    Özel hayata saygı lütfen!. Onlar bu şekilde daha mutlu.
    Cevapla
  • Osman Bilgiç 9 yıl önce Şikayet Et
    ÖZEL İŞLER. Özel işlerinde kullanmak için yapmıştır ne var bunda canım.Adamın tipinde tam özel müdür olacak bir görüntü var.Herkesin hele CHP linin özel hayatına müdahale etmeyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi