Aktay: PKK aba altından silah gösteriyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Selahattin Demirtaş'a seslendi. Aktay, Demirtaş'a "Altan Tan gibi dürüst olmalısınız" dedi.

Aktay: PKK aba altından silah gösteriyor
Aktay: PKK aba altından silah gösteriyor
GİRİŞ 15.10.2014 16:19 GÜNCELLEME 15.10.2014 16:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aktay, Demirtaş'ın sokaklara çıkın mesajına tepki gösterdi. HDP'nin, Kobani olaylarını bahane ederek halkı sokağa çağırmasını kitleleri provoke ettiğini ileri süren Aktay, "Tanımadığın arabanın gazına basarsan duvara toslarsın" diye konuştu.

Aktay, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"DEMİRTAŞ SİYASİ LİDER OLARAK ÇÖKÜŞ İÇİNDE"

Selahattin Demirtaş’ın siyasi lider olarak çöküş içinde olduğunu görüyorum. ‘Yakıp yıktık ama neden yaptık?’ havalarına girmesi hiç kimsede ne bir inandırıcılık oluşturuyor,  ne de bir lider olarak kendisine en ufak bir puan kazandırıyor. Aksine bence Altan Tan kadar dürüst olmalıydı.

Bu kitle PKK’nın kitlesi ile aynı kitle. HDP’nin temsilcileri ile birebir görüşmeler yaptım, bana söyledikleri şey ‘Zapt edemiyoruz bu kitleyi’. Zapt edemeyeceğiniz kitleyi neden sokağa sürüyorsunuz.

"PKK ABA ALTINDAN SİLAH GÖSTERİYOR"

Silah ve silah iması... Aba altından göstereceğin silahta dahil olmak üzere. Aba altından silah saklıyor, biz silahları bıraktık diyor, bu silahları bırakmak değil. Silah tamamen bırakılacak ve bölgenin insanı her ne karar verecekse, her ne faaliyet gösterecekse her türlü silahın tehdidinden bağımsız ve özgür bir biçimde verecektir o kararı.

Örgüt bölgedeki bütün sivil unsurlar üzerinde ciddi bir tehdit unsuru haline gelmiştir.

AK  Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, A Haber canlı yayınında gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdi.

YORUMLAR 1
  • hasan sarı 9 yıl önce Şikayet Et
    KÜRTLERİ KATLEDEN ERMENİ ÖRGÜT PKK BİTMİŞTİR ve FOYALARI ORTADADIR... TÜRK ,KÜRT KARDEŞLİĞİNİ NE İŞİD NE PKK BİTİREBİLİR.GÜÇLERİ YETMEZ.......saygılar sunuyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...