Gündoğdu: Paralel Yapı kırklanmalı, tövbe etmeli

BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu yaptığı açıklama ile paralel yapıya sert sözlerle yüklendi.

Gündoğdu: Paralel Yapı kırklanmalı, tövbe etmeli
Gündoğdu: Paralel Yapı kırklanmalı, tövbe etmeli
GİRİŞ 15.03.2015 11:12 GÜNCELLEME 15.03.2015 11:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

“Dün paralel yapının yayın organlarına yansıyan haberlerden anlıyoruz ki tövbe çağrıları yapanlar önce kendi geçmişine bakıp öyle konuşmalıdır.” diyen Gündoğdu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni dışardan dizayn etmeye çalışanlar halen bir kısım çirkin iddialarla ve karanlık planlar yaparak milleti yönlendirmeye gayret ediyorlar.”

Pensilvanya’dan yapılan açıklamalarla tövbe etmeye çağıranların asıl kendilerinin tövbe etmesi gerektiğini dile getiren Gündoğdu; “Bu güne kadar kendi yaptıklarını görmezden gelip cambaza bak taktiği ile bu milleti uyuttuğunu sananların dün yanıldıkları gibi bugün de yanıldıklarını 7 Haziran’da yüce Türk Milleti gösterecektir.” dedi.

Gündoğdu şunları kaydetti: "Yaptıkları okullardaki kaçak katlarla ve üniversite sınavlarında dahi yapılan hırsızlıkla gündeme gelenlerin bir değil bin tövbe etmeleri gerekiyor. Polis okullarına giriş sınavlarının sorularını çalanlar, KPSS’nin sorularını çalanlar, TUS sorularını çalanlar, kaçak okul binaları yapanlar, kendi iş adamlarına tolerans tanıyanlar, gayri hukuki olarak 2 milyon kişiyi dinleyenler, iş adamlarına kumpas kurarak haraç almaya kalkışanlar, himmet tiyatrolarını düzenleyerek paralar toplayan, utanmadan sıkılmadan tövbeden bahsedenlerin bu milletin evlatlarının hakkını yiyenlerin kendileri olduğunu bilmeleri gerekir. Anadolu'da 'kırklanmak' diye bir tabir vardır. Paralel yapının her şeyi ile kırklanması, tövbe etmesi gerekir. Bu yapıya samimi duygularla bağlı olan tabandaki saf kardeşlerimiz de artık oynanan kirli kumpasları fark etmelidir."

 Milletin faydası ötesinde başka hiçbir hesap gütmediklerini kaydeden Gündoğdu, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Bu millet ferasetli ve yapılanları değerlendirebilen bir zihne sahiptir. İsrail ile bir olup milletin geleceğini karartmaya çalışan zihniyete ve yapıya karşı bu millet, milletin adamı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durmaya devam edecektir. 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimi. Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ileriye doğru dev bir adım atışının seçimi olacaktır. Bizde eski Büyük Birlik Partililer ve Yerli Düşünce Derneği olarak bu süreçte üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız. Mevcut iktidarın yerli ve milli duruşunu devam ettirdiği sürece yanında durmaya devam edeceğiz. Milletimize de bir çağrıda bulunuyoruz ve diyoruz ki; Anadolu çocuklarını üniversite kapılarından içeri almayanlara karşı adaletli ve tüm Türkiye’yi kucaklayıcı bir anlayışla 75 milyon insanımız bir ve beraber olmaya devam ederek Yeni Türkiye’yi birlikte kurmalıyız. Dün İmam Hatip mezunları kat sayı adaletsizliği ile karşı karşıya iken bugün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı ilk defa imam hatipli olmuştur. Bu aslında yeni Türkiye’nin ilk adımıdır.”

YORUMLAR 13
  • Hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizin Allahınıza Kurban yolunuz açık olsun Yüce Allah yardımcınız olsun. Helal olsun.
    Cevapla
  • muhammed çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkanaaçiklamalarindandolayi teşekkür ediyorm
    Cevapla
  • ismet yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    tamamına imzamı atıyorum.
    Cevapla
  • Dilaver Babayiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    Hocalarını Peygamber mesabesinde gören beyni yıkanmış zavallılar.Ne zaman kendinize geleceksiniz.Bu kadar inat hangi müslümanda ola acep...Allah akıl, feraset versin...
    Cevapla
  • hayratlı 9 yıl önce Şikayet Et
    sizinde cok tövbe etmeniz lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza