'Nankör köpekler' tweet'i pahalıya patladı

Başörtülülere ‘Nankör Köpekler' diyen CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen, partisinden ihraç edildi, belediyedeki işinden kovuldu ve hakkında cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı.

'Nankör köpekler' tweet'i pahalıya patladı
'Nankör köpekler' tweet'i pahalıya patladı
GİRİŞ 27.12.2012 11:37 GÜNCELLEME 27.12.2012 12:37
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen attığı Twitte, Memur Sen tarafından yapılan eylemi kast ederek "Yarın saat 12'de Tuğlalı Park'ta karakter fukaralarının eylemi varmış. Kamuda başörtüsünün özgürlüğünü istiyorlarmış. Nankör köpekler" demişti.

Bu twitin medyada yer alması üzerine CHP, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen'i ihraç istemiyle disipline sevk etti. Yapılan toplantının ardından Taşdelen, partisinden jet hızıyla ihraç edildi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Tekirdağ Belediyesi'nde sözleşmeli memur olarak çalışan Taşdelen'in belediye ile sözleşmesi fesedildi.Ayrıca Taşdelen hakkında ‘Hakaret' iddiasıyla Memur Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Ferruh Topuz'un savcılığa yaptığı şikayetin ardından soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    harcayamazlar o chpliyi. siz de inandınız di mi. gelecek seçimlerde aday o çccuk. çünkü sıkı chplidir. kolayına bırakamazlar.oy kapasitesi var.
    Cevapla
  • muhammet talha özbaşaran 11 yıl önce Şikayet Et
    alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.... inanın çok sevindim. ALLAH'ın emrine, böyle isyan bayrağı açarsan, işte rabbim, tepetaklak getiriverir insanı! inşALLAH dünyada da, ahirette de cezasını hakkıyla bulur...
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    bu olayı duyduğumda. kılıçdaroğlunun tbmm deki e postasına posta atmıştım. okudularmı okumadılarmı bilmiyorum ama herkes bence efendi efendi uyarsın böyle olaylar olduğunda chp yi.
    Cevapla
  • umityldz 11 yıl önce Şikayet Et
    ufakta olsa. chp adına güzel bir gelişme... tebrikler........... şafak pavey e yapılan nasıl edepsizlik ve alçaklık ise bu olayı yapanda alçak ve düşük kimsedir...
    Cevapla
  • halit öner 11 yıl önce Şikayet Et
    he şööyleeee..... milleti herzaman takip edebilseniz doğruyu bulacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı