Hamile yengesini döverken öldürdü

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde 8.5 aylık hamile kadın tartıştığı kayın biraderinin attığı yumruk nedeniyle düşüp başını çarptı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Hamile yengesini döverken öldürdü
Hamile yengesini döverken öldürdü
GİRİŞ 05.11.2013 16:11 GÜNCELLEME 05.11.2013 20:21
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Baygın halde hastaneye götürülen Taş'ın bebeği sezaryenle alınırken, genç kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Olay, Bismil'in Yağmur Köyü'nde dün meydana geldi. İki çocuk annesi 8.5 aylık hamile Zeynep Taş, eşi Nurettin Taş'ın evde olmadığı sırada kayın biraderi Mehmet Taş, iddiaya göre kendisine yemek hazırlamasını istedi. Zeynep Taş, "Ben hasta ve hamileyim, sana yemek hazırlayamam" dedi.

Bunun üzerine çıkan tartışma sırasında Mehmet Taş, yengesine yumruklarla vurmaya başladı. Aldığı yumruk darbeleri sırasında iddiaya göre başını duvara çarpan Zeynep Tay bayıldı. Yakınları tarafından Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zeynep Taş'ın hemen tedavi altına alındı. Doktorlar, Taş'ın karnındaki bebeği sezaryenle aldı.

Kız bebek, Diyarbakır Kadın ve Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Zeynep Taş ise doktorların tüm çabasına karşın öldü. Zeynep Taş, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Yağmur Köyü'nde toprağa verildi. Yengesinin ölümüne neden olmakla suçlanan Mehmet Taş, gözaltına alındı ve jandarmada sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.  

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • Mehmet Çakmak 10 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim Suresi, 42.Ayet. "(Bismillahirrahmanirrahim) Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor."
    Cevapla
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadım nedense. adamın tarlasına tavuk girdi diye kan davası çıkıyorsa oralarda böle şeyler normal sayılır
    Cevapla
  • huseyin kose 10 yıl önce Şikayet Et
    Eşi kardeşi tarafından dövülerek öldürülen koca ne yaptı acaba?. Umarım kardeşine ''eline sağlık'' dememiştir.... Çok üzücü çoook.
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    hep HÜKÜMET suclu .. bakanimiz suclu !!! . isin kolayini bulduk artik .. AILEDEN SORUMLU bakan böyle durumlarda hep suclu ... neymis cikarilan kanunlar bize tersmis ... ISLAM KAIDESI uygulansa kac müslüman SÜPER UYGULAMA diyecek merak ediyorum ... ISLAM KAIDELERI türkiyede uygulansa KADIN-ERKEK esitligi simdiki modern uygulamarladan daha ileri .... ISLAMda kadin ... kocami artik sevmiyorum BOSANMAK istiyorum ... ALLAH bunu bana HAK olarak veriyor deyince ne diyecekler erkekler? ... IDAM isteyenler8ki bende katiliyorum ama ...) ABDde nerdeyse her katil ya IDAM - ömür boyu ceza en hafifi 20-30 sene hapis oldugu halde en cok CINAYETlerin oldugu ülke ... CINde IDAMlar nerdeyse ULUORTA yapildigi halde CINAYET-HIRSIZLIK-TECAVÜZ olayi hergün oluyor ... sanki 2000 yili öncesi IDAM vardida .. millet CINAYET islemiyordu .. IDAMLAR nasil korkutur insani ... MEYDANDA sallandirmadiktansonra .. kellesini vurmadiktan sonra ... 4 duvar arasindaki IDAM milletin neresi korkutacak?
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kadının eşi. o utanmaz kardeşinden önce ona yazıklar olsun .o kadın kimin eşiydi?sen o cüreti ,eşine sen olmadığın halde gelen ,yemek isteyen o ahlaksıza bu cüreti vermesseydi bu olabilirmiydi? o onun için yabancı namahrem bir kadındır .ama bu sadece doğuya özgü asla değil gelin olduğu zaman eşinin 7 kat sülalesine hizmet ve onların kahrını zulmünü çekme mecburiyeti tüm türk toplumunda olan bir şey. sorun o gelini 10 torunda verse ömrünüde harcasa el kzı olarak görmede..bunda kzınıdan bir bardak su istemeye kıyamayıp gelinin yorulmaktan,üşenmekten,hastalanmaktan beri bir varlıkmış gibi gören kayınvalideler.o kadını öldüren kayın yada vanda gelinlerini tuvalete kapatıp döven görümcelere bu düşmanlığı ilk önce bu tarz kayınvalideler aşılamakta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı