Şaşkın yaya otomobile böyle çarptı

Kocaeli'de MOBESE kameralarına yansıyan görüntüler, trafikte araç sürücülerinin ve yayaların dikkatsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

GİRİŞ 31.12.2012 17:06 GÜNCELLEME 31.12.2012 17:14

Aniden yola fırlayan yayalar araçların çarpmasıyla yaralanırken kaldırıma çarparak havalanan ve bir direğe çarparak durabilen otomobilin uçuşu saniye saniye kaydedildi.

Kocaeli'de MOBESE kameraları ilginç trafik kazalarını saniye saniye kaydetti. Yayaların dikkatsizliğine bir de araç sürücülerinin dikkatsizliği eklenince kazalar kaçınılmaz oldu. Derince D-100 karayolundan Çenesuyu'na girmek isteyen bir araç, virajı alamayarak kaldırıma çıktı. Havalanan araç, karşı şeridi havada geçerek yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada araç içindeki sürücü yaralandı.

İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı Santral Kavşağı mevkiinde yaya geçidini kullanarak karşıdan karşıya geçmek isteyen 3 arkadaştan ikisi süratli gelen aracı fark ederek koşmaya başladı. Ancak bir genç, geri dönmek isteyince süratle gelen aracın çarpması sonucu havaya fırladı. Kazada yaralanan genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen bazı yayalar ise dikkatsiz sürücülerin kurbanı oldu.

Kural ihlali ve dikkatsizliğin neden olduğu trafik kazalarının yanı sıra gece saatlerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen aceleci bir genç, göz göre göre kendini otomobilin önüne attı. Otomobilin kendisine çarpması sonucu havaya fırlayan genç yere düştükten sonra yerden kalkarak hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. MOBESE kameraları, şehir içinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazalarını da saniye saniye kaydetti.

İzmit'te şehir içi halk otobüsünün dikkatsiz sürücüsü, duraktan yolcu aldıktan sonra bariyerlere girdi. Kazada maddi hasar meydana gelirken dolmuştaki yolcular kazayı yara almadan atlattı. İzmit D-100 karayolu Kandıra Sapağı mevkiinde araçların arasından karşıya geçmeye çalışan bir kişi, kamyonun çarpması sonucu metrelerce sürüklendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak