Bakanlık: Nargile 50 sigaraya denk!

Mantar gibi türeyen nargile kafelere yaptırım kararı alan Sağlık Bakanlığı, nargilenin yapısı konusunda rapor hazırladı.

Bakanlık: Nargile 50 sigaraya denk!
Bakanlık: Nargile 50 sigaraya denk!
GİRİŞ 25.04.2014 23:58 GÜNCELLEME 26.04.2014 00:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nargilenin sigaradan daha zararsız olduğunu kesin bir dille yalanlayan bakanlık, nikotin miktarı açısından bir nargilenin 50 adet sigaraya denk geldiğini açıkladı.

Nargilenin kalp ve damar hastalıkları, akciğer kanseri, diş eti hastalıkları, mesane kanseri, bronşit, yemek borusu kanseri, depresyon, yüksek tansiyon, Parkinson, ağız kanseri ve kısırlık gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açtığı belirtildi. AIDS, tüberküloz, Hepatit C, bulaşma riskini ortaya çıkardığı bildirildi.

YORUMLAR 2
  • metin zorbey 10 yıl önce Şikayet Et
    SİGARA DAHAMI MASUM. bir nargile 50 sigaraya bedel söylemi saçma bir söylem yani sigara dahamı masum.hem şunuda anlamış değilim nargile kafeye gidiyorsun aynı anda 50 nargile içiliyor dumanı rahatsız etmiyor ama tek bir sigara içilse ortamda duramıyorsun.hangisi daha çok zararlı anlamış değiliz.bakanlık bunun tahlilini iyi yapıp millete anlatmalı.yoksa 50 sigaraya bedel demekle iş bitmiyor.zararlıysa her ikiside zararlı.sigarayı masum göstermenin bir anlamı yok.
    Cevapla
  • Vurdum Duyar 10 yıl önce Şikayet Et
    da dur daha dur . şehir içindeki cafeler tamam da cafelerden önce üniversitelerin içlerine kadar sızmış bu paralel nagileler ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı