BDP'den çözüm süreciyle ilgili flaş açıklama

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, çözüm sürecinin ikinci aşamasının ilk resmi görüşmelerini hükümetle gerçekleştirdiklerini söyledi.

BDP'den çözüm süreciyle ilgili flaş açıklama
BDP'den çözüm süreciyle ilgili flaş açıklama
GİRİŞ 21.06.2013 13:11 GÜNCELLEME 21.06.2013 14:29
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, '' Çözüm sürecinin ikinci aşamasının ilk resmi müzakeresini hükümetle gerçekleştirdik. Hükümet hazırlıkları olduğunu söylüyor. Önümüzdeki hafta kamuoyuna açıklayabilirler.'' dedi.

BDP Gençlik Meclisi'nin kuruluşuyla ilgili Diyarbakır'da basın toplantısı yapan BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, çözüm sürecinin ikinci aşamasının oluşmasından sonra hükümet ile görüştüklerini ifade etti.

'İLK RESMİ GÖRÜŞMEYİ YAPTIK'

BDP olarak, AK Parti ile değil hükümetle görüştüklerini dile getiren Demirtaş, "Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüştük" dedi. Demirtaş, "Bugüne kadar çok sayıda görüşme yaptık. Çözüm sürecinin ikinci aşamasında ilk resmi görüşmeyi yaptık. İmralı'ya bu hafta sonu gitmeyi planlıyoruz" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • Muhammet Yilmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Cok merak ediyorum. bu isin sonunda ne cikacak. Bu teroristlerin cekilmesi karsiliginda ne sozu verildi bu pkk partisine? Bunlarin istedigi seyler bunlar degilmiydi: kendi dillerinde egitim, bagimsiz ve ozerk devlet. Boyle ise, ki buyuk ihtimal boyle, teror yakinda geri doner, cunku Turk milleti bunlari asla kabul etmez.. Vesselam
    Cevapla
  • CLAUSEWİTZ 10 yıl önce Şikayet Et
    ELBET 1 GÜN . çok yakında hedeflerine ulaşacaklar sizin gibiler anca boş boş klavye erkekligi yaparlar ve çok yakında devlet te kuracaklar
    Cevapla
  • mustafa akgedik 10 yıl önce Şikayet Et
    hepsi dağlardan gelenler ... arkada dikelenler dağlardan inip merkezde tatil yapan pkk lılar değilse başka bir şey demem hangisinin kimliği sorgulanıyor taksimde yolda gidenleri sorgulayacağnıza bunları sorgulayın marjinalmi örgütçümü anlayalım..
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    bunlarlami kardes olacagiz. ak genclik piknikte beraber kuzu sarma yapin yaylalarda piknik yapiyorlar
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    meydan boş ne desen haklısın. muhatabın yok..salla gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni yasa tasarısı kriptoda 'güven' arayışına çözüm olabilecek mi? Yatırımcının dikkatine!
'Ayağın kesilmeli' denilmişti! Türkiye’de ilk olan tedavi ile artık yürüyebilecek