Erdoğan'dan taziye telefonu

Erdoğan, Şah Fırat Operasyonu sırasında şehit olan Başçavuş Halit Avcı'nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Erdoğan'dan taziye telefonu
Erdoğan'dan taziye telefonu
GİRİŞ 22.02.2015 10:57 GÜNCELLEME 22.02.2015 11:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şah Fırat Operasyonu'na ilişkin, "Herhangi bir çatışmanın yaşanmadığı operasyon sırasında, kaza sonucu bir askerimiz şehit düşmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye sınırı içinde bulunan Süleyman Şah Türbesi için düzenlenen Şah Fırat Operasyonu sırasında kaza sonucu hayatını kaybeden Şehit Başçavuş Halit Avcı'nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.

YORUMLAR 7
  • Dua Edin 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlarımız gerçekten çok garip hangi ara bu hale geldik, nasıl böyle insanlar olduk gerçekten anlamak çok güç Şehidimiz in arkasından dua edeceklerine ailesine baş sağlığı dileyeceklerine saçma sapan şeylerin peşşinde koşuyorlar yok nasıl oldu neden oldu şu niye bu niye filan diye ne kadar çok konuşur homburdanır nankör olduk Rabbim sonumuzu hayır eylesin Şehidimizin mekanı cennet olsun allah gani gani rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır versin biziz üzerime düşen bu sadece.
    Cevapla
  • Dürüst İnsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir kaza sonucu öldü? Kazanın nedeni nedir? Nerede kaza yaşanmıştır? Kazanın yaşanması sonucu hangi nedene bağlı olarak askerimiz şehit düşmüştür? Bunların açıklanması gerekir. İki lafla geçiştirilmemeli.
    Cevapla
  • babasının acıklaması 9 yıl önce Şikayet Et
    tankla ilgisi olmayan bir askerin fotograf cektırmeye calısması sonucu tank kapagı kafasına dusmus ve şehit olmustur.(tank kapagı 50-60 kg cıvarında birşeydır ve tankla ilgisi olan her askere once o kapagı sabıtleme ogretılır )
    Cevapla
  • Şakir CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst İnsan GenelKurmaya Söyleyelim Sana Brifink Versin Olurmu.
    Cevapla
  • Derp 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle acemilikle, gariplikle ölümler gelmemeli. Sadece üzülmüyoruz, aynı zamanda dünyaya da rezil oluyoruz resmen... Daha küçük bikaç birliği kazasız belasız 50km nakil edemeyecek kadar acizmişiz gibi görünüyor yahu :S Osmanlı zamanında bile 3000 asker İstanbuldan Süveyş Kanalına hiç eksiksiz, kazasız belasız ulaşmıştır taa o teknolojide, yalın ayakla... :S
    Cevapla
  • Hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    Süveyş Kanalı meselesinde iyi sallamışsın :)
    Cevapla
  • Nizamülmülk 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor