Erdoğan'dan Sarraf açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki Rıza Sarraf davasıyla ilgili olarak, 'Doğru yaptık, ambargoyu delmedik' dedi.

Erdoğan'dan Sarraf açıklaması
Erdoğan'dan Sarraf açıklaması
GİRİŞ 30.11.2017 15:12 GÜNCELLEME 30.11.2017 15:40
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle yaptığı toplantıda “İran ile ticari ve enerji ilişkimiz var. Ambargoyu biz ihlal etmedik. Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olanı yaptık. Biz ABD’ye böyle bir taahhütte bulunmadık. Dünya ABD'den ibaret değil. Bizim İran ile ticari ve enerji konularına ilişkimiz var” dedi.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi ailesine yönelik Man Adası açıklamasına ilişkin de konuştu. Erdoğan CHP lideri 'Bu hamlesinin bedelini ödeyecek' ifadesini kullandı.

YORUMLAR 79
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu küresel şeytan bu aymazlıklarına devam ederse bir yere toslayacak. birileri buna haddini bildirecek. iki de bir Kuzey Kore sataşıyor fakat ben buna inanmıyorum. burada silah baronlarının iştahını kabartan bir para dönüyor. bu sayede büyük şeytan japonya ve kuzey koreye ve Suud lara iyi silah sattı. tüm bunların kapışması sadece göstermelik. asıl kapışma Ortadoğu da Türkiye ve etrafında şekilleniyor. bunu şeytan adı gibi biliyor fakat bizim etrafımızı sürekli daraltmakla meşgül. bir gece ansızın gelirsek şaşırmasın. çok yakın olabilir.
    Cevapla
  • asalet 6 yıl önce Şikayet Et
    bas resti reis .... irana ambargo koyarken bize mi sormuslar......
    Cevapla
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun amerika
    Cevapla
  • Cnk 6 yıl önce Şikayet Et
    CB ye bak. Yüzü kızarmamış bile.
    Cevapla
  • Suleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bonba yokmu? Amerikaya bonba atalım Allahın iznyile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak