Erdoğan: Geri dönüş yok, bedelini ödeyecekler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatında geri adım atılmayacağını vurgulayarak, 'Geri dönüş yok, Afrin hallolacak' dedi.

GİRİŞ 22.01.2018 15:01 GÜNCELLEME 22.01.2018 15:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sanayi Odası ödül töreninde TSK'nın Afrin'de yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin konuştu. 'Afrin hallolacaktır, Afrin'den geri dönüş yok' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan harekatta bir TEDAŞ çalışanının şehit olduğunu açıkladı ve 'Bedelini ödeyecekler' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu;

"Bugün kahraman güvenlik güçlerimiz sınırlarımızın içinde ve dışında, yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yürütüyor. Sınırlarımız boyunca oluşturulmak istenen toprak bütünlüğümüzü alenen tehdit eden terör koridoruna ilk hançeri Fırat Kalkanı ile vurmuştuk. Bazı yazar çizerler, Kürtlere karşı operasyonlar olarak ilan edip hedeften saptırma gayreti içerisine giriyorlar. Bizim Kürt vatandaşlarımızla bir sorunumuz yok. Olay, Kürt koridoru meselesi de değildir. Olay, terör koridorunu bizim yok etme meselesidir. 

GERİ ADIM ATMAK YOK, BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Kürt koridoru nedir, terör koridoru nedir, bunu ben burada anlatacak değilim. Bunu kendilerinin anlaması lazım. Şu anda kuzeyinde Suriye'nin, bize karşı yönelmiş, kaç yıldır devam eden tacizler var. Bugün yine Hatay'da attıkları havanla bir şehidimiz var. Böyle bir mücadele içinde şehidimiz olacak, gazilerimiz de olacak. Bu karşılıksız da kalmayacak. Bunun bedelini çok çok ağır ödüyorlar, ödeyecekler. Bu konudaki kararlılığımız ortadadır. Afrin hallolacaktır, Afrin'den geri adım atmak yok. Biz bunu Rus dostlarımızla da konuştuk, diğer koalisyon güçleri ile de konuştuk. 

ABD 5 BİN TIR SİLAH GETİRDİ

5 bin tır silah getirdi Amerika bu bölgeye. Bütün bunlar nereye dağıtıldı? Bu terör örgütlerine dağıtıldı. Bugün Suriye'nin kuzeyinde Amerika'nın 20 kadar üssü var. Bunları bütün halkımın bilmesi lazım. Şu ana kadar dürüstlüğü göremedik biz de Rusya ile yaptığımız görüşme çerçevesinde şu anda yolumuza devam ediyoruz. 

BURADAN TÜM DÜNYAYA İLAN EDİYORUM...

Tüm dünyaya ilan ediyorum. Ülkemizin, hiç kimsenin bir karış toprağında gözü yoktur, olmamıştır. Hepimizin gözü önünde Suriye topraklarının bir kısmı üzerinde bölge halklarının tarihi gerçekleri ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir yapı inşa edilmeye çalışılıyor. Bu yapı, Suriye, Irak, İran, tüm bölgemiz için de aynı derecede hayati bir tehdittir. "
 

Erdoğan'dan ABD'ye çok sert cevap!

YORUMLAR 9
  • emk pöh 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahına gurban olurum REİS
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Merkezi hukumetler sinir guvenliklerini saglamalari konusunda taahhut alinmali ve desteklenmeli ne pkk ne ypg varligina musaade etmemeliler hatta islam isbirligi teskilatinin ici doldurulmali bunu sadece turkiye onderliginde yapilabilir.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Başladığımız işi bitirelim ta kandile kadar yolu var bunun. Korkma Sönmez Bu Şafaklarda Yüzen Al Sancak!
    Cevapla
  • AFT 6 yıl önce Şikayet Et
    reis afrinle sınırlama bu işi
    Cevapla
  • gurbetci bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    yüzbinkere helal olsun böyle bir cumhurbaskanimiz var ben gurur duyuyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!