CHP'de deprem! Topluca istifa ettiler

Bingöl'ün Genç ilçesinde 16 yıldan beri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ali Altınbaş, 16 kişilik yönetim kuruluyla birlikte partiden istifa etti.

CHP'de  deprem! Topluca istifa ettiler
CHP'de deprem! Topluca istifa ettiler
GİRİŞ 06.03.2019 14:36 GÜNCELLEME 06.03.2019 17:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Genç'te 16 yıldır CHP İlçe Başkanlığı yapan Ali Altınbaş, basın açıklamasıyla 16 kişilik yönetim kuruluyla birlikte istifa ettiklerini açıkladı.

 

 

CHP'de eksen kayması yaşandığını ileri süren Altınbaş, şöyle konuştu:
"21 yıllık Cumhuriyet Halk Partili'yim. Partimiz yıl yıl erimeye başladı. Eski Genel Başkanımız sayın Deniz Baykal zamanında genel merkez ve teşkilatlar arasında birlik, beraberlik ve koordinasyon vardı. Bugün partimizin geldiği noktada tek başlılık yönetim anlayışı mevcut. Genel merkez noktasında yaşanan durumun aynısı il yönetiminde de mevcut. Bugün bakıyoruz CHP Bingöl il yönetimi aile partisi olmuş, parti sadece iki kişinin tekelinde. CHP Bingöl'de başkanlık sistemi ile yönetiliyor. Bir bakıyorsunuz hem yerel hem genel seçimlerde hep aynı kişiler aday gösteriliyor. Bu seçimde bile belediye başkan adayı, il meclis üyesi birinci sıra adayı ve belediye meclis üyesi birinci sıra adayları aynı aileden. Birileri de kalkıp demiyor ki 'Ne yapıyorsunuz? Yahu Bingöl'de hiç mi kimse yok, hep aynı kişiler her dönem aday gösteriliyor?' Biz bu rahatsızlığımızı sürekli genel merkeze de bildirdik. Ama genel merkezin istediği şu; bizden olsun da ne yaparsa yapsın. Böyle bir siyasi anlayış olamaz. O yüzden CHP Bingöl’de hiçbir şekilde kabuğunu kıramadı" dedi.

Altınbaş, herhangi bir partiye geçmeyi de düşünmediğini sözlerine ekledi.

 

 

YORUMLAR 8
  • Has türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Esas batıda son günlerde istifalar gelecek vicdan sahibi kişiler teraziye koyacak vatanmı koltukmu kaosmu aklı selim galip gelecek
    Cevapla
  • a.eren 5 yıl önce Şikayet Et
    chp' nin bu kadar sarsıntıya dayanması zor, bu sarsıntılardan az etkilenmesi için DASK yapmışmı?
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle giderse seçime Kılıçtaroğlu yanlız girer
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah Allah büyüktür
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah 31 Marttan sonra CHP diye bir parti kalmayacak.Allah bu günleri bize gösterecek inşallah.
    Cevapla
  • angaralııı 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarına diyoda en birinci diktatör kemal bu ülkede , ahada ispatı , hem de kendi partisinin adamı itiraf ediyo.!! yetim hakkı yedirmeyen kemal hep aynı ailelere yediriyo yetimlerin hakkını..yetim hakkı yedirmezmişş , sevsinler (!)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"