Kılıçdaroğlu, 'Kağıttepe'de ev tuttu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Kağıttepe' dediği Kağıthane'de ev tuttu ve evinde ilk olarak gazetecileri ağırladı.

Kılıçdaroğlu, 'Kağıttepe'de ev tuttu
Kılıçdaroğlu, 'Kağıttepe'de ev tuttu
GİRİŞ 14.02.2009 06:23 GÜNCELLEME 14.02.2009 09:55
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kağıthane'deki tuttuğu evinde gazetecileri ağırladı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kağıthane'deki Cumhuriyet Halk Evi'ni CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'le birlikte ziyaret etti. CHE'de kurs gören kadınlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, ardından da CHE'nin bitişiğindeki Çaltı apartmanının 2'inci katında tuttuğu evinde gazetecileri ağırladı.

15-20 gün önce taşındığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Son derece güzel, mütevazi, eşimle beraber yaşayabileceğim rahat bir ev"dedi. Kılıçdaroğlu, 3+1 olan evin kirasının 850 TL olduğunu belirterek, ev sahibinin ise CHP'li bir arkadaşı olduğunu bildirdi. Gazetecilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına çay ve pasta ikramında da bulundu. Bu arada Kılıçdaroğlu, apartmanın önünde toplanarak, "Başkan Kılıçdaroğlu" sloganı atan gruba da cama çıkarak el salladı.

Kılıçdaroğlu'nun, katıldığı bir programda İstanbul'a yönelik projelerini anlatırken Kağıthane'ye ''Kağıttepe'' demesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

İşte söz konusu evin ve ziyaretin fotoğrafları

YORUMLAR 86
  • fuat ozturk 15 yıl önce Şikayet Et
    işte CHP zihniyeti. Birisi dün ikna odalarındaydı,Türbanlıları aşağılıyordu bugün onlara rozet takarak tebessüm ediyor.diğeri ise millet vekilleri lojmanlarının satılmasına karşıydı bugün kağıt hanede ev tutmuş,medyayıda davet ederek show yapıyor.Ülkem bu zihniyette olanların elinden çok çekti.Bunlar mevki makam için,gelecekleri için ülkeyide satarlar,ülkesine hizmet edenlere çamurda atarlar çünkü bunların mayası bozuk...
    Cevapla
  • macerayisevenadam 15 yıl önce Şikayet Et
    ....... Kılıçdaroğlu'nun Kağıthane'ye Kağıttepe demesi ve 2 sn geçmeden yanlışını düzeltemesini bazı medya kuruluşları (başka bir tanımı daha var bu medyanın, ama ayıp olmasın diye yazmıyorum) tarafından başsayfa haberi yapıldı... peki ya bugün ne mi oldu: muhretem Sinop'a gitti..sinoplulara "Sivaslı kardeşlerim" diye seslendi...bunu haber yaptınız mı..ben göremedim...bu haber de seçim süresince başsayfa haberi olabilir...sadece tavsiye :):):) (önceki yorumumu yayınladığınız için teşekkürler)
    Cevapla
  • Coşkun Türkeli 15 yıl önce Şikayet Et
    Kağıttepe.... Bakalım oturduğu evde Oturduğu semt'in ismini ezberleyecekmi!?.
    Cevapla
  • hasan koçlar 15 yıl önce Şikayet Et
    göstermelik. bu adam bu evde oturmaz bunlar göstermelik vakalar çok gördük heppisi aynı bi baskan olsun bak belediyeyi nasıl soyuyo önce cebe sonra birazda halka kandırmayın yemezler....KEMAL İSTANBULDAROLDU.............
    Cevapla
  • savaşerdemli 15 yıl önce Şikayet Et
    30 mart. insanların gözünü boyamaya gerek yoktur beyler kılıçtar oğlu 30 marttan itibarende orda otursun ozamanben onun elini öpeyim,karnımız tok bu şaklabanlıklara biz istanbula yapılan hizmetleri görmeyecek kadar kör, bizehizmet edenleri yarı yolda bırakacak kadarda nankör değiliz.DURMAK YOK HİZMETE DEVAM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'